Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Pogovor z Miho Lamprehtom Pohod Wagnerja proti Moskvi "gotovo poskus vojaškega udara". Kaj je v ozadju?

24.06.2023

"Mislim, da ne gre za zaigrano zgodbo," dogajanje v Rusiji, kjer je skupina Wagner zasedla vojaške objekte v Rostovu na Donu in napovedala pohod proti Moskvi, komentira dolgoletni dopisnik iz Rusije Miha Lampreht.

Evrovizija Dan po Evroviziji: razkorak med okusom žirij in gledalcev ter teorije zarote o zmagi Švedske

14.05.2023

Dan po velikem finalu Evrovizije, ko je že znano, kam je (znova) šel kristalni mikrofon, je za številne tudi dan analiz in revizije: kje se je zalomilo oz. kaj je ključ (švedskega) uspeha?

Evrovizija Od Hrvaške do Norveške: znana je prva deseterica evrovizijskih finalistov

09.05.2023

V soboto bomo v velikem evrovizijskem finalu še enkrat videli predstavnike Hrvaške, Moldavije, Švice, Finske, Češke, Izraela, Portugalske, Švedske, Srbije in Norveške, je odločil evropski glas ljudstva.

Kronanje Karla III. "Kronanje predstavlja enega ključnih pozitivnih svetovnih obrednih dogodkov"

03.05.2023

Združeno kraljestvo bo 9 mesecev po smrti Elizabete II. uradno dobilo novega kralja, Karla III. Ta je v zadnjih mesecih že nakazal, da bo kljub svojim letom skušal pustiti pečat. A naloga – v senci matere, ki je na prestolu sedela 70 let – ne bo lahka.

Genska terapija "Če čakaš, da bo nekdo drug naredil zdravilo za tako bolezen, lahko čakaš neskončno dolgo"

16.03.2023

Razvoj znanosti skokovito napreduje in zdaj lahko otrokom z nekaterimi genskimi boleznimi, ki so bile še nedavno usodne, pomagamo, da živijo (skoraj) običajno življenje. "Čudežno" zdravilo so genske terapije, a razvoj teh je drag in dolgotrajen.

Po vrhu koalicije Izhodišča davčne reforme: Razbremenitev plač z letom 2024, leta 2025 predviden davek na premoženje

14.03.2023

Na koalicijskem vrhu so se tokrat posvečali davčni in šolski reformi. Premier Robert Golob je po razpravi napovedal razbremenitev plač že s prihodnjim letom, pa tudi spremembe davka na premoženje, ki bi bile uvedene z letom 2025.

Goljufije Ste na spletu našli sanjski dopustniški apartma za nizko ceno? Najbrž je prelepo, da bi bilo res.

09.02.2023

Čeprav smo še sredi zime, nekateri že pogledujejo proti poletju in iščejo apartma oz. kakšno drugo nastanitev za dopustovanje. A vsako leto se pojavljajo novi primeri (poskusov) prevar, vabe so raznolike, zato pristojni opozarjajo na previdnost.

Božična noč "Božič je praznik vseh in za vse"

23.12.2022

Bernarda Žarn bo z gosti že tretje leto zapored krmarila skozi božični večer, v katerem ne bo manjkalo glasbe, smeha, topline in srčnosti, obljublja.

Krško Krško bo vodil politični novinec Janez Kerin

04.12.2022

V drugem krogu županskih volitev v Krškem sta se merila dva neodvisna kandidata, nekdanji poslanec Dušan Šiško in kriminalistični inšpektor Janez Kerin, ki je na koncu slavil s 55,16 odstotka glasov.

Junaki prvega nadstropja Solze, strah in vztrajen boj: zgodbe malih borcev, ki vlivajo upanje in dajejo zagon

17.11.2022

17. november je svetovni dan nedonošenčkov, malih borcev, ki se morajo boriti za vsako minuto, uro in dan življenja. Vsako leto se pri nas prezgodaj rodi približno 1400 otrok, številni med njimi prve tedne, celo mesece preživijo v porodnišnici.

Krško Kandidati v Krškem: enotna podpora 2. bloku JEK-a, težave Romov bi reševali na državni ravni

08.11.2022

V Krškem, ki je mestna občina šele od lani, se za župana poteguje šest kandidatov. Vsi kot ključno izpostavljajo dokončanje formalnih postopkov, povezanih z ustanovitvijo MO Krško, in pomen drugega bloka JEK-a za lokalno okolje.

Kaj so povedali nastopajoči? Najboljša podoba Popevke: Nekateri oblačila našli v svojih omarah, drugim so pomagali oblikovalci

30.10.2022

Zdaj že vemo, katera skladba letošnje Popevke je gledalce najbolj prepričala. Kateri nastopajoči pa so za svoj nastop pripravili najboljšo podobo? Tudi o tem odločate vi - glasujete lahko še do ponedeljka zvečer.

Stran 3 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov