Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Pogreb Kdo vse bo Filipa pospremil na zadnjo pot, kaj bodo nosili in kdo bo hodil ob kom?

16.04.2021

Pokojnega britanskega princa Filipa bodo, kot je znano, v soboto pokopali v ožjem družinskem krogu 30 ljudi. Njegovi otroci, Charles, Anne, Andrew in Edward, bodo hodili ob krsti, vsi pa bodo po odločitvi kraljice nosili "zgolj" civilna oblačila.

Zdravje "Trajalo bo mesece in leta, da se bo vse skupaj vzpostavilo nazaj"

19.03.2021

Tako zelo smo se osredotočili na covid, da je temu postalo podrejeno vse – tisto, kar je bilo potrebno, in tisto, kar ni bilo, ob enem letu od začetka epidemije covida-19 opozarja zastopnica bolnikovih pravic z ljubljanskega območja Duša Hlade Zore.

Znani Harryjev in Meghanin intervju odmeva: "Monarhija v največji krizi po 85 letih"

09.03.2021

Po odmevnem intervjuju vojvodinje in vojvode Susseških, v katerem sta med drugim razkrila, kako rasistično je ozračje za zidovi Buckinghamske palače, so se vrstili pozivi, naj se palača vendarle oglasi, pa tudi pohvale nesporni TV-kraljici, Oprah.

Ema 2021 Ana Soklič bo v Rotterdamu pela Amen! "Navdih je življenje samo."

27.02.2021

Že prej je bilo znano, da bo Slovenijo na Evroviziji 2021 predstavljala Ana Soklič. V Rotterdamu se bo skušala v finale in nato tudi na evrovizijski vrh prebiti s skladbo Amen, katere soavtorica je tudi sama.

Evrovizija "Do danes še nihče ni napisal pesmi, ki bi bila vsem všeč"

26.02.2021

"Na neki način se letošnja skladba precej razlikuje od Vode, je pa tudi res, da ima kar nekaj skupnih imenovalcev," je pred EMO 2021, na kateri bo predstavila skladbo, s katero bo Slovenijo zastopala maja na Evroviziji, dejala Ana Soklič.

Družabno Koronavizija: ko epidemija in spremljajoče vsakdanje težave postanejo navdih za parodijo

22.02.2021

Težave, s katerimi se "mali človek" srečuje med epidemijo, so bile Urošu Kuzmanu v navdih pri ustvarjanju besedil na glasbeno podlago slovenskih uspešnic. Nastal je projekt Koronavizija, ki je združil lokalne, velenjske ustvarjalce.

Kulinarika Krofi: nekoč nepravilnih oblik s kremplji, danes okrogla popolnost z različnimi polnili

13.02.2021

Pustni čas je bil vedno čas veselja, druženja, spoznavanja in družabnih plesov. To je bil v preteklosti tudi najpogostejši čas ženitovanj. Tudi zato se je takrat na mizi tradicionalno znašla dobra, mastna in nasitna hrana, pravi Lea Kužnik.

20 v 2020 Leto, ko sta Harry in Meghan obrnila hrbet kraljici in šla na svoje

29.12.2020

Da je imel v tem pandemičnem letu rumeni tisk kaj pisati, sta poskrbela britanski princ Harry in njegova žena Meghan, ki sta januarja nepričakovano oznanila, da ne bosta več opravljala kraljevih obveznosti. Zdaj podpisujeta izbrane, a donosne pogodbe.

Božična noč Predvečer božiča, kot ga še ni bilo

24.12.2020

Božič, kot ga nismo vajeni. Neobičajen – a v pozitivnem smislu – pa je bil tudi večer pred praznikom, ki ga je TV Slovenija prvič pričakala s programom v živo, popestrili so ga glasbeni gostje, pa tudi klici gledalk in gledalcev.

Slovenija Nadškof Zore: Za virus bomo imeli cepivo, za epidemijo razčlovečenosti ga pa ni

24.12.2020

"Pretreslo me je, to moram reči, ko sem prebral izjavo: 'Saj umirajo samo starejši.' To je izjava razčlovečene duše," pravi ljubljanski nadškof Stanislav Zore in dodaja, da je ta epidemija razčlovečenosti "hujša in daljnosežnejša kot virusna".

Priprave na cepljenje Štrukelj: Prva cepiva proti covidu-19 bodo učinkovita kljub novemu sevu

21.12.2020

Kljub pojavu novega seva virusa SARS-CoV-2, ki se širi hitreje, učinkovitost cepljenja s cepivom, ki bo v prihodnjih dneh predvidoma prišlo tudi v Slovenijo in s katerim bodo najprej cepili stanovalce DSO-jev, ni vprašljiva, zagotavlja Borut Štrukelj.

Zdravje Dodatki, ki jih (še vedno) ni: "Zamujajo s plačo za tiste, ki so v prvi bojni liniji"

10.12.2020

Delavci v zdravstvu in socialnem varstvu so na robu svojih zmogljivosti. Neko uteho oz. priznanje bi jim pomenilo vsaj izplačilo zasluženih dodatkov za delo v nevarnih razmerah, za nevarnost in posebne obremenitve, a teh na večini računov še vedno ni.

Stran 8 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov