Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Liga ABA Kakšna bi bila šele razlika, če Olimpija ne bi dobila toliko napadalnih skokov

29.05.2023

S kar 50:28 so bili košarkarji Cedevite Olimpije uspešnejši v skoku na prvi tekmi polfinala Lige ABA, a kljub tako veliki ljubljanski premoči v boju za odbite žoge je Partizan zanesljivo zmagal (85:70).

Intervju Murić: Partizan je v določenem trenutku igral najlepšo košarko v Evropi

26.05.2023

"Prepričan sem, da bodo proti nam motivacijo veliko lažje našli. Skoraj so se opekli, in to je bil alarm zanje. Lahko pričakujemo pravo ekipo Partizana," je v intervjuju za MMC pred začetkom polfinala Lige ABA povedal kapetan Cedevite Olimpije Edo Murić.

Evroliga MVP-naziv pika na i štiriletnega kaljenja Jana Videta v Madridu

23.05.2023

Real Madrid je v Kaunasu slavil dvojno evroligaško krono. Na krilih zimzelenih velemojstrov je 11. postal evropski prvak, najboljši na stari celini pa so tudi mladinci iz španske prestolnice, z MVP-jem, velikim upom slovenske košarke, Janom Videtom.

Evroliga Llull in Rodriguez režiserja preobrata za 11. evropski naslov Reala

21.05.2023

Real Madrid je po petih letih znova zasedel evropski košarkarski prestol. Madridčani so na zaključnem turnirju Evrolige v Kaunasu v finalu z 79:78 premagali Olympiacos.

Liga Nova KBM Jakara po uvrstitvi v finale: Ogromen obliž na rano, ki smo jo dobili v ABA 2

24.05.2023

Drugo sezono zapored bodo košarkarji Heliosa odigrali finala obeh domačih tekmovanj. "Mogoče se nam je ravno to zdaj vrnilo, kar so nam oni vzeli v Ligi ABA 2," je po zmagi nad Krko povedal domžalski trener Dejan Jakara.

Liga ABA Cedevita Olimpija z odlično drugo četrtino tlakovala pot v polfinale

13.05.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so na odločilni tretji tekmi četrtfinalne serije Lige ABA zanesljivo premagali FMP (97:79) in se prebili med štiri najboljše v regiji.

Liga NBA Bojevniki priznavajo: Letos nismo bili šampionska ekipa

13.05.2023

Los Angeles Lakersi so s košarkarskega prestola vrgli Golden State. "Boljša ekipa je zmagala," je priznal trener branilcev naslova Steve Kerr, ki pa verjame, da imajo nosilci njegove vrste še vedno šampionski potencial.

Evroliga Exum: Yabusele se mi ni opravičil, kar samo dokazuje, kakšni so

11.05.2023

Dolgo ni nobena serija Evrolige dvignila toliko prahu kot četrtfinalna med Realom in Partizanom, že vse od sezone 2017/18, ko je v madridskem dresu blestel Luka Dončić, pa evroligaški obračun še ni požel toliko zanimanja v Sloveniji.

Evropsko prvenstvo Težave s prihodom nove Američanke v slovensko reprezentanco

09.05.2023

Pripravam slovenskih košarkaric na domače evropsko prvenstvo se je pridružil tudi selektor Dzordzis Dikeulakos, ki pa, kot kaže, ne bo mogel računati na novo naturalizirano moč v izbrani vrsti.

Intervju Lakovič: Biti trener je precej bolj stresno kot biti košarkar

09.05.2023

"Pot do tega uspeha je bila težka, ampak prepričljiva in na koncu tudi zaslužena zmaga," je v intervjuju za MMC povedal nekoč odlični slovenski košarkar, zdaj pa zelo uspešen trener Jaka Lakovič, ki je z Gran Canario osvojil Evropski pokal.

Liga NBA Lakersi pravočasno ustavili nalet Golden Stata

03.05.2023

Težko pričakovano serijo polfinala Zahodne konference med Golden Statom in Lakersi so z gostujočo zmago začeli košarkarji iz Los Angelesa, ki so v San Franciscu slavili s 117:112.

Luka Garza Idejo o slovenski reprezentanci slišal prvič, saj je vedno sanjal le o igranju za BiH

01.05.2023

V Stožicah si je zadnjo tekmo Cedevite Olimpije ogledal košarkar Minnesote Luka Garza, ki je v družbi legendarnega slovenskega reprezentanta Teomana Alibegovića spremljal bratranca Amarja Alibegovića.

Stran 23 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov