Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Planica 2023 Zlati snežinki češnji na vrhu torte uspehov pod vodstvom Roberta Hrgote

05.03.2023

"Pritisk je privilegij," je po koncu izjemno uspešnega svetovnega prvenstva dejal glavni trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota, ki nikoli ne skriva visokih ambicij, cilje pa so njegovi varovanci v Planici celo presegli.

Svetovni prvaki Ponosni in počaščeni, da so del zlate ekipe

05.03.2023

Slovenska skakalna ekipa je po zlati medalji na svetovnem prvenstvu v poletih in srebrni na olimpijskih igrah ujela še zlato snežinko na domači Bloudkovi velikanki.

Planica 2023 "Timi je najboljši na svetu. In to doma. Fenomenalno!"

04.03.2023

Na 43. nordijskem svetovnem prvenstvu je na sporedu še eno skakalno dejanje. Na Bloudkovi velikanki bo Slovenija v postavi Lovro Kos, Žiga Jelar, Timi Zajc in Anže Lanišek naskakovala novo kolajno.

Planica 2023 Hrgota že pred sezono dejal Zajcu, da od njega pričakuje zmago na SP-ju

04.03.2023

Pred slabima dvema letoma in pol je Robert Hrgota prevzel mesto glavnega trenerja slovenske skakalne reprezentance. Timi Zajc je pod njegovim vodenjem osvojil že šest medalj na velikih tekmovanjih.

Timi Zajc Prijeten fant, željan uspehov, dozorel v moža, ki ve, kaj želi

04.03.2023

Penina slovenskih svetovnih prvakov je pripravljena na selitev. Timi Zajc, nekoč veliki talent slovenskih skokov, je v Planici zablestel v polnem sijaju in se okitil z zlato snežinko.

Svetovni prvak Zajc: Če ne bi bilo tiste afere v Planici, ne bi bil danes tu

03.03.2023

"Brez dvoma moja tekma kariere. Posamična zlata medalja največ šteje," je bil po naslovu svetovnega prvaka v Planici nasmejan novi slovenski skakalni šampion Timi Zajc.

Oster odziv Zupančiča "Odločitve, za katere bi morali biti kaznovani"

02.03.2023

"Veliko težav smo imeli na tem prvenstvu. Smo se vmes pobrali, a žal spet odhajamo sklonjenih glav," je po zadnjem dejanju na SP-ju v Planici dejal glavni trener slovenskih skakalk Zoran Zupančič.

Planica 2023 Hrgota: Zajc in Lanišek se trenutno na skakalnici igrata

02.03.2023

Timi Zajc in Anže Lanišek sta ob prehodu na Bloudkovo velikanko potrdila izvrstno pripravljenost. Kot je dejal glavni trener Robert Hrgota, sta njegova varovanca unovčila domači teren. Upa le, da bosta v takem slogu nadaljevala.

"Videti je bilo grozljivo" Peter Prevc dobil le udarce in lažji pretres možganov

01.03.2023

"Samo upamo, da bo z njim vse v redu in se bo vrnil še močnejši," je po grdem padcu Petra Prevca na treningu v Planici dejal glavni slovenski trener Robert Hrgota.

SP v košarki Glas: Rad igram pod pritiskom in prevzemam odgovornost

01.03.2023

Košarkarska reprezentanca je zadnji dve tekmi kvalifikacij odigrala v pomlajeni zasedbi. Vlogo glavnega napadalnega aduta je prevzel Gregor Glas, toda dobri strelski predstavi 21-letnika nista bili nagrajeni z zmagama.

Košarka Sekulić: Če je v polni postavi, Slovenija spada v krog favoritov za kolajno na SP-ju

28.02.2023

Košarkarska reprezentanca je z dvema porazoma končala kvalifikacije za svetovno prvenstvo, na katero se je uvrstila že novembra. Tako je Aleksander Sekulić v zadnjem oknu lahko priložnost ponudil mlajšim.

Orli brez kančka sreče "Če je treba skočiti tri metre čez rekord, nekaj ni v redu"

25.02.2023

Anže Lanišek in Timi Zajc sta bila glede na skoke v vseh serijah pred tekmo svetovnega prvenstva na srednji skakalnici vroča slovenska aduta za kolajno, toda v zahtevnih razmerah sta ostala praznih rok.

Stran 28 od 238
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov