Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka Sekulić: Če je v polni postavi, Slovenija spada v krog favoritov za kolajno na SP-ju

28.02.2023

Košarkarska reprezentanca je z dvema porazoma končala kvalifikacije za svetovno prvenstvo, na katero se je uvrstila že novembra. Tako je Aleksander Sekulić v zadnjem oknu lahko priložnost ponudil mlajšim.

Orli brez kančka sreče "Če je treba skočiti tri metre čez rekord, nekaj ni v redu"

25.02.2023

Anže Lanišek in Timi Zajc sta bila glede na skoke v vseh serijah pred tekmo svetovnega prvenstva na srednji skakalnici vroča slovenska aduta za kolajno, toda v zahtevnih razmerah sta ostala praznih rok.

Blizu, a tako daleč Zupančiča razjezil nerazumljiv kriterij sodniških ocen

25.02.2023

"Mogoče smo razočarani nad četrtim mestom, smo pa veseli ekipnega pristopa," je po koncu moštvene tekme, ki so jo slovenske skakalke končale tik pod stopničkami, povedal glavni trener domače reprezentance Zoran Zupančič.

SP v košarki Nikolić: Ne pravijo zastonj, da obramba zmaguje prvenstva

23.02.2023

Razumljivo je vloga kapetana v košarkarski reprezentanci pred zadnjima dvema tekmama kvalifikacij za svetovno prvenstvo zaupana Alekseju Nikoliću, ki je v Fibino okno prišel na krilih velikega klubskega uspeha.

SP v košarki Sekulić: Ne želimo se igrati z ugledom. Pomembno je, kako se Slovenija predstavi.

22.02.2023

Ideja selektorja Aleksandra Sekulića je bila, da košarkarska reprezentanca kljub potrjeni uvrstitvi na svetovno prvenstvo v najmočnejši mogoči sestavi odigra tudi zadnji tekmi kvalifikacij, toda zaradi objektivnih razlogov je ekipa močno pomlajena.

Planica 2023 Laniškova medalja lep spomin, a lepše je še kakšno dodati, kot razmišljati o stari

22.02.2023

V četrtek z neizprosnimi boji za štiri mesta v ekipi za tekmo na srednji napravi slovenski skakalci začenjajo nastope na svetovnem prvenstvu v Planici. Med šesterico je tudi branilec brona iz Oberstdorfa, Anže Lanišek.

Planica Z manjšimi pričakovanji, kot je Peter Prevc šel na SP, boljše rezultate je dosegel

21.02.2023

Na odprtje 43. nordijskega svetovnega prvenstva bo slovensko reprezentanco z zastavo v roki popeljal Peter Prevc, najizkušenejši med domačimi tekmovalci in najuspešnejši slovenski športnik v nordijskih disciplinah vseh časov.

Košarka Letošnje zdravstvene težave Zorana Dragića redke kot dobitki na lotu

19.02.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so imeli v letošnji sezoni zares ogromno zdravstvenih težav, najbolj pa se jim je brez dvoma poznala odsotnost Zorana Dragića, nosilca igre, ki je zdaj prispeval pomemben delež k osvojitvi Pokala Spar.

Košarka Če Olimpija izgubi, je veliko razočaranje, če zmaga, je nekaj običajnega

18.02.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so v Mariboru upravičili vlogo favorita in 22. v klubski zgodovini dvignili pokalno lovoriko, dober vtis pa so pustili tudi igralci Heliosa, ki so se jim zelo korektno upirali v finalu.

SP v Planici Slovenske orle oster boj čaka že v internih kvalifikacijah na treningih

16.02.2023

"Na vsaki tekmi je želja kolajna. Predvsem na ekipni, pa tudi na mešani in obeh posamičnih. Tako je bilo na olimpijskih igrah, kjer smo osvojili dve, blizu pa je bila tretja. Želim, da nadaljujemo v tem ritmu," je pred SP-jem dejal Robert Hrgota.

SP v košarki Prijateljske vezi in uigranost med aduti pomlajene Slovenije

20.02.2023

Košarkarska reprezentanca se je za zadnji dve tekmi kvalifikacij zbrala v pomlajeni zasedbi. Pomembno breme bodo prevzeli najbolj igralci zelo obetavne generacije 2001, na čelu z Žigo Samarjem, Gregorjem Glasom in Rokom Radovićem.

Liga NBA Nachbarjev globoki poklon; Brezec: "LeBron je nečloveški. Kot bi ga naredila Nasa."

13.02.2023

"Profesionalizem" je prva beseda, ki pade na pamet ob omembi LeBrona Jamesa Primožu Brezcu, prva asociacija Boštjana Nachbarja pa je: "Predvsem ta kontinuiteta, ki mu jo je uspelo ohraniti vso kariero."

Stran 29 od 238
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov