Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

Borzni komentar Credit Suisse kot Lehman? Ocena je najbrž pretirana.

05.10.2022

Po kar resnih septembrskih pretresih je Wall Street ta teden krenil močno navzgor, Dow Jones je spet nad 30 tisoč točkami, okrevali so tudi preostali naložbeni razredi. Nafta brent je zdaj nad 90 dolarji, bitcoin nad 20 tisoč dolarji.

Odbojka Veliko sprememb in neznank, a favorita sta znana: ACH in Calcit

03.10.2022

Pred novo sezono državnega odbojkarskega prvenstva je glavno vprašanje, ali lahko Calcit Volley, ki je temeljito premešal ekipo, ogrozi vladavino ACH Volleyja. Liga je bogatejša za Fužinar, ki se po nekaj letih vrača med elito.

Borzni komentar Finančni trgi letos pod težo 46 bilijonov dolarjev težkih bremen

02.10.2022

Borze so preživele črn september in z njim 3. zaporedno negativno četrtletje. To se na Wall Streetu ni zgodilo od finančne krize 2009. Pričakuje se nadaljnje zaostrovanje denarne politike, donosnost 10-letne ameriške obveznice je posledično dosegla 4 %.

75-letnica Ob jubileju kamniške odbojke tudi pozivi k obnovi dvorane

01.10.2022

Calcit Volley, največji odbojkarski klub v Sloveniji, je slovesno proslavil 75 let delovanja kamniške odbojke, ob tem pa predstavil članski ekipi in cilje v novi sezoni, ki morajo biti tudi zaradi še naprej visokega sponzorskega vložka najvišji.

Borzni komentar Funt v slogu kriptovalut, SBITOP po lanskem aprilu spet pod 1000

28.09.2022

Nervoza na borzah se ne umirja, delniški indeksi so na letošnjem dnu, donosi ameriških obveznic najvišji po letu 2010, valutne trge pa je v ponedeljek zaznamoval dramatičen padec funta.

Borzni komentar Kriza zaupanja na vseh trgih, dolar pa še bolj poka od moči

25.09.2022

Na borzah je izpuhtela vsa rast letošnjega poletja, centralne banke so preveč agresivne, gospodarske napovedi pa preveč mračne, da bi se prodajalci ustavili. Dolar je medtem gladko prebil nov 20-letni vrh in se odmika od paritete z evrom.

Borzni komentar Morda svet še nikdar ni doživel tako vseobsežnega višanja obresti

21.09.2022

Pred Fedovim novim zaostrovanjem denarne politike nervoza narašča tako na delniških kot obvezniških trgih, strah pred višjimi obrestmi pa je v rdeče območje potisnil tudi kriptovalute.

Borzni komentar FedEx jo je skupil še huje kot na črni ponedeljek 1987

18.09.2022

Še naprej visoka inflacija in skrbi pred naglim zaostrovanjem denarne politike, kar bo verjetno povzročilo recesijo, so v zadnjem tednu pustile močne sledi na finančnih trgih, poraženec tedna pa je kljub uspešnemu "Mergu" kriptovaluta eter.

Borzni komentar Najbolj črn dan letošnjega leta; kriptoskupnost v pričakovanju dneva M

14.09.2022

Nekaj pozitivnih dni na delniških trgih je boleče prekinila objava ameriške avgustovske inflacije. Dow Jones je padel za 1276 točk, Nasdaq pa za 5 %. Ker se rast cen ne umirja, je jasno, da bo Fed čez dva tedna spet agresivno zvišal obrestne mere.

Odzivi po tekmi za bron Naj prevlada ponos: Slovenija z dna do 4. mesta na svetu

12.09.2022

Zelo razočarani so bili slovenski odbojkarji po še drugem porazu v Katovicah, a vendarle s spoznanjem, da se lahko kosajo z najboljšimi in da je 4. mesto velik uspeh. V boju za bron je razliko naredil Wallace, ki je "s plaže" prišel na svetovno prvenstvo.

Borzni komentar Tudi s formulo 60−40 letos precejšen minus

11.09.2022

Vlagatelji na delniških trgih so zadnje dni lažje zadihali, newyorški S & P 500 se je v vsem tednu povzpel za 3,6 odstotka. Kmalu bo Wall Street pred novim izzivom, v torek bo namreč objavljen podatek o ameriški avgustovski inflaciji.

Nepozaben večer v Stožicah Čustvena zmaga, solzne oči in obljuba: gremo do konca!

08.09.2022

"Odpihnili so nas v prvem nizu, a nismo zganjali panike. Odločilno je bilo, da smo si bolj želeli zmage," je Jan Kozamernik komentiral zgodovinski uspeh odbojkarjev Slovenije. Rok Možič: "Ne bomo se ustavili v polfinalu, gremo do konca!"

Stran 20 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov