Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

Borzni komentar Nasdaq v najdaljšem negativnem nizu v zadnjih šestih letih

07.09.2022

Resno zaostrovanje plinske krize in recesijski scenariji, ki dobivajo vse otipljivejše obrise, so na začetku tedna povzročili nove padce na (evropskih) borzah, tudi Wall Streetu se včeraj po podaljšanem koncu tedna ni uspelo znebiti rdeče barve.

Borzni komentar Kupovanje obveznic pred kratkim nesmiselno, zdaj že privlačno

04.09.2022

Tretjič zapored so delniški indeksi v New Yorku na tedenski ravni nazadovali, k sreči so bile pod pritiskom tudi cene nafte. Vlagatelji so dodatno previdni tudi zaradi zloglasne tradicije, ki se drži septembra.

Servis leti, Slovenija leti S predstavo za učbenike še podžgali navijaško evforijo

31.08.2022

Odbojkarji Slovenije so v 72 minutah odbojkarske popolnosti prvič Nemce premagali s 3:0. Igralci ob veličastni zmagi spet poudarjajo energijo Stožic: "Na Poljskem so fantastični navijači, ampak – tole tukaj je še kakšno raven višje."

Borzni komentar Bogatim Američanom v osmih minutah odpihnilo 78 milijard dolarjev

31.08.2022

Finančnim trgom po odločnem nastopu guvernerja Feda ne uspe zadihati, neprijetne čase pa napovedujejo tudi izjave, da bo treba realne obrestne mere dvigniti nad nič odstotkov.

SP v odbojki 2022 Slovenija dve stopnji višje in z morda najboljšo predstavo generacije

29.08.2022

Stožice so grmele, vse je bilo v pričakovanju odmevne zmage odbojkarjev Slovenije, toda Francija se je mojstrsko rešila. Na obeh straneh mreže ni manjkalo izjemnih potez. Tine Urnaut: "Nismo pričakovali, da lahko z njimi igramo na takšni ravni."

Borzni komentar Poletno upanje se spreminja v jesensko malodušje

28.08.2022

Pred septembrom, tradicionalno neugodnim mesecem za vlagatelje, se borze že tresejo, potem ko je guverner Feda Jerome Powell poslal močno in nedvoumno sporočilo, naj se vlagatelji pripravijo na brezkompromisno zaostrovanje denarne politike.

Vaterpolo Za Nastrana poslovilna zabava, za preostale temelj za lepšo prihodnost

27.08.2022

Nastop Slovencev na vaterpolskem EP-ju v Splitu, eni od prestolnic tega športa, je hkrati darilo in obveznost, pa tudi temeljni kamen za morebitno preobrazbo slovenskih vaterpolistov iz amaterjev v resne športnike.

Odbojka Samozavestni in konstantni, a še zdaleč ne popolni

24.08.2022

Pred tekmo z Iranom je bilo pri odbojkarjih Slovenije še nekaj negotovosti, ki pa so jo bučne Stožice hitro pregnale. Že prvi niz je potrdil, da je ekipa dobro pripravljena na SP, kapetan Urnaut pa vseeno opozarja na nekaj napak, ki se ne smejo ponoviti.

Borzni komentar Za sveže namige glede denarne politike bo treba brati med vrsticami

24.08.2022

Mini razprodaja je ob vstopu v nov teden zajela delniške in tudi obvezniške trge. V torek se je dogajanje malce umirilo, vseeno pa pred srečanjem centralnih bankirjev v Jackson Holu ostaja kar nekaj nervoze.

Borzni komentar Verjetno le odboj znotraj medvedjega trenda

21.08.2022

Ali na borzah res spremljamo začetek bikovskega trenda? Ker je newyorški indeks S & P 500 pridobil že več kot 50 odstotkov tistega, kar je izgubil v letošnji nemirni pomladi, naj bi bil to precej zanesljiv signal, da novega dna ne bomo več videli.

Borzni komentar Reddit znova vznemirja - v torek vse v znamenju BBBY

17.08.2022

Dow Jonesu je v torek uspel peti zaporedni dan rasti, tokrat predvsem zaradi spodbudnih novic trgovskih velikanov Walmart in Home Depot, ki signalizirajo, da je ameriški potrošnik še vedno v odlični kondiciji.

Borzni komentar Odboj namesto poletnega mrtvila

14.08.2022

Julijska inflacija je bila v ZDA nižja od napovedi, prav tako je pozitivno presenetil julijski indeks cen proizvajalcev. Delniški trgi so se odzvali pozitivno.

Stran 21 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov