Paul Robinson ostaja v vratih Tottenhama. Foto: EPA
Paul Robinson ostaja v vratih Tottenhama. Foto: EPA

Maja lani je iz Leedsa prestopil k Tottenhamu za 2,62 milijona evrov. Po podpisu pogodbe je 25-letnik dejal: "Z moje strani ni bilo nikoli dileme, da želim ostati pri Spursih. V prvi sezoni v Londonu sem zelo užival, saj so mi v vodstvu kluba izkazali veliko zaupanja."

Fabiano iz Porta v Sevillo
Brazilski nogometaš Luis Fabiano, dosedanji nogometaš Porta, bo kariero nadaljeval pri španski Sevilli. Fabiano se bo pri pridružil rojakom Juliu Baptisti, Danielu Alvesu, Adrianu Correi in Renatu. "V Sevilli bom spet postal neusmiljeni strelec, kot sem bil vso kariero. Lani sem imel pri Portu veliko osebnih težav, pa tudi poškodb, toda nevšečnosti so preteklost in verjamem, da bom razveseljeval navijače Seville," je dejal 24-letni nogometaš.

Litmanen v Malmö
Kapetan finske nogometne reprezentance Jari Litmanen bo odslej igral za švedski Malmö. Nazadnje je igral za Hanso iz Rostocka. Malmö je trenutno na 3. mestu lestvice.

Bellamy se je vrnil v Premier ligo
Nogometni reprezentant Walesa Craig Bellamy je podpisal štiriletno pogodbo z Blackburnom. V minuli sezoni je igral za Newcastle in Celtic.

Bo Figo okrepil evropskega prvaka?
Portugalski nogometni zvezdnik Figo naj bi bil po poročanju španske Marce blizu prestopu v Liverpool. 32-letnik letos v dresu Reala ni dobil veliko priložnosti.

Povezave: Uradna spletna stran Tottenhama, Liverpoola, Seville.