Natalija je že vajena vodenja takšnih prireditev, zato se na Festival ni veliko pripravljala. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Natalija je že vajena vodenja takšnih prireditev, zato se na Festival ni veliko pripravljala. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Modrijani bodo skupaj z ansambloma Storžič in Zlati muzikantje občinstvo zabavali med telefonskim glasovanjem. Foto: RTV SLO

Natalija je za MMC povedala, da bo pesem, katere besedilo je napisal Ivan Sivec, glasbo pa brata Vilko Ovsenik in Slavko Avsenik, zapela pred začetkom tekmovalnega programa.

Program bodo popestrili humoristi
Natalija nam je zaupala, da bodo program popestrili tudi humoristi s svojimi vložki, med napetimi minutami glasovanja pa se bodo predstavili trije ansambli, ki so na festivalu že dvakrat zmagali - Modrijani, Storžič in Zlati muzikantje. Zapeli bodo venček svojih zmagovalnih skladb in tako malce razbili napetost med čakanjem na novega "kralja" polke in valčka.

Natalija pravi, da se na festival ni veliko pripravljala, saj je že vajena vodenja takšnih prireditev, poleg tega pa bo ta festival vodila že šestič. Pri organizaciji prireditve ji pomaga skoraj ista ekipa, ki je pripravljala oddajo Pri Jožovcu z Natalijo.

Njena edina omejitev je kakovost
Sicer je priljubljena pevka te dni precej zaposlena, saj zbira gradivo za svoj novi album. Priznala je, da za zdaj še ne ve, kdaj ga lahko pričakujemo na prodajnih policah: "Ne vem še, kdaj bo album končan. Nismo si postavili časovne omejitve. Naša edina omejitev je, da bo album kakovosten." Dodala je še, da bo svojim oboževalcem pripravila samo najboljše.

Tanja Kozorog