Salome je prepričana, da bo gledalce osvojila s svojim smislom za humor in s svojo simpatičnostjo. Foto: MMC RTV SLO
Salome je prepričana, da bo gledalce osvojila s svojim smislom za humor in s svojo simpatičnostjo. Foto: MMC RTV SLO
Tri tedne bo Salome živela v hiši s še devetimi hrvaškimi zvezdniki.

Salome smo poklicali in jo povprašali, kako se na šov pripravlja, kaj pričakuje in na katere svoje adute stavi. "Prav nič se ne pripravljam. Saj se nimaš kaj pripraviti. Moraš biti takšen, kot si. Sem simpatična, iskrena, zabavna, imam smisel za humor, znam kuhati, zato mislim, da ne bo težav," je optimistična.

Razložila nam je, da so jo k sodelovanju povabili ustvarjalci oddaje: "Zelo sem bila počaščena, ker so me povabili, ker so me izbrali skupaj s še desetimi znanimi Hrvati." Prepričana je, da bo to (tudi zaradi dobre družbe) najbolj gledan resničnostni šov daleč naokrog, saj bomo tri tedne med drugim lahko gledali tudi Nevena Ciganovića, Ivo Jerković, Marka Grubnića, Danijelo Dvornik in Martino Orsag.

"S sotekmovalci smo se že srečali ob večerji in se ves večer smejali ter se super zabavali, zato sem prepričana, da se bomo tudi te tri tedne dobro razumeli," še pravi Salome.

Olajšanje, ker na stranišču ne bo kamer
Priznala je, da je sodelovanja v tej oddaji ni strah, si pa ne bi upala sodelovati v navadnem Big Brotherju. In zakaj ne? "Zato, ker tam ne veš, kdo bodo tvoji sotekmovalci, tu pa že pred začetkom vse poznam in vem, kaj lahko od njih pričakujem. Ve, da tu ne bo nobenega seksa in podobnega. Poleg tega pa na stranišču in pod tušem ne bo kamer, zato me sploh nič ne skrbi."

Sicer pa nam je Salome še zaupala, da se najbolj veseli bazena z vodo, ogreto na 28 stopinj Celzija - to bo kot pravi dopust, pravi in dodaja: "Skrbi me samo to, da bom v teh treh tednih izgubila občutek za čas, da ne bom več vedela, koliko je ura in kateri dan v tednu je."

T. K.