Zvezdana Mlakar bo pred kamerami oblikovala svoje telo, ohranjala mladost in skrbela za dobro počutje. Foto: MMC RTV SLO
Zvezdana Mlakar bo pred kamerami oblikovala svoje telo, ohranjala mladost in skrbela za dobro počutje. Foto: MMC RTV SLO

Oddaja Dobro jutro, ki ji gledalci lahko sledijo na prvem programu Televizije Slovenija vsak delavnik od 7. ure do 10.10, je v prazničnem mesecu decembru začela novo akcijo ohranjanja vitalnosti in mladosti. Akcija je v oddaji Dobro jutro na sporedu vsak ponedeljek od 8.30 do 9.30.

Ustvarjalci oddaje Dobro jutro vabijo k udeležbi gledalce, ki so se pripravljeni prepustiti v varne roke strokovnjakov: zdravnikov, dermatologov, kirurgov, nutricistov in osebnih trenerjev. Tako bodo z njihovo pomočjo, pod strokovnim vodstvom in po strokovnem programu, ohranjali svojo vitalnost in mladost.

Akcija bo trajala štiri mesece; kandidati se lahko prijavijo na naslov: Televizija Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana (s pripisom - za oddajo Dobro jutro) ali na elektronski naslov: jutrolj@rtvslo.si.

Botoks jo je razočaral
Izziv je sprejela tudi igralka Zvezdana Mlakar, ki bo nekaj mesecev pred kamerami oblikovala svoje telo, ohranjala mladost in skrbela za dobro počutje. Kako ji bo uspelo, boste lahko videli na malih zaslonih v oddaji Dobro jutro.

Mlakarjeva, ki je že od leta 1987 članica igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, se je letos srečala z abrahamom. Nastopala je v številnih tv-nadaljevankah in filmih, skupaj z možem pa tudi vodi podjetje z mrežo prodajaln z nogavicami po vsej Sloveniji.

Lani je na portalu Vizita.si odkrito spregovorila, da je za mladostnejši videz že poskusila z botoksom, a je bila nad učinki razočarana. Tokrat pa se je odločila za drugačno pot do bolj svežega videza.