Tanja Žagar je izdala kar dvojni album z naslovom Tiho, tiho čas beži. Foto: MMC RTV SLO
Tanja Žagar je izdala kar dvojni album z naslovom Tiho, tiho čas beži. Foto: MMC RTV SLO

V treh letih samostojne poti je Tanja posnela veliko število pesmi, poleg teh pa je pripravila še deset novih in izdala kar dvojni album. Tanja se je pod nove pesmi podpisala kot avtorica glasbe in besedil. Kot pravi sama, je na album želela prenesti svojo osebno energijo. Tematika pesmi, ki so izšle tako na prvem, kot tudi na drugem ploščku novega albuma, opisuje ljubezenske trenutke v različnih življenjskih situacijah.

Radijske postaje v zadnjem času najpogosteje vrtijo njen novi singel Če brez ljubezni bi … (le enkrat se živi). Zanj simpatična pevka že pripravlja videospot. Vsekakor je treba omeniti še skladbo Dnevi sreče, dnevi žalosti, za katero je besedilo napisal Adi Smolar. Tanja je aprila za to skladbo prejela nagrado za najboljšo pesem na Mednarodnem glasbenem festivalu v Mostarju. Pevka stavi še na balado Pogrešam in malce živahnejšo poletno pesem S tabo.

Promocijo Tanjine plošče Tiho, tiho čas beži bodo pripravili 30. maja v Festivalni dvorani na Bledu, hkrati pa bo to tudi Tanjin sklepni koncert spomladanske koncertne turneje.