Brooklyn Beckham in Nicola Peltz sta zvezo potrdila januarja, od takrat pa sta svojo ljubezen nenehno izkazovala tudi na družbenih omrežjih. Brooklyn, sicer fotograf, je svojim prijateljem v Los Angelesu zaupal, da sta se s Peltzovo zaročila, piše Daily Mirror. “To, da sta popolnoma zatrapana drug v drugega, je splošno znano,” je vir povedal za tabloid.

Po poročanju tujih medijev sta blagoslov mlademu parku dala tudi slavna zakonca Beckham. “To je zelo razburljiv čas za vso družino in po nekaj prejšnjih krajših razmerjih menijo, da se je Brooklyn končno postavil na noge in ustalil,” pojasnjuje vir.

Čeprav so predstavniki para o novici najprej molčali, je namigovanja z objavo fotografije potrdil 21-letni Beckham. "Sem najsrečnejši človek na svetu. Obljubim, da bom najboljši mož in nekoč tudi oče," je zapisal.

Spomnimo, da je bil 21-letnik pred tem slabo leto v zvezi s Hano Cross, s katero sta se septembra lani razšla. Pred tem je imel še nekaj krajših zvez, bil pa je tudi v daljšem razmerju z igralko Chloë Grace Moretz. Nicola pa je bila pred tem v zvezi z Anwarjem Hadidom, s katerim sta se razšla maja 2018.