Par se je spoznal na snemanju pevčevega videospota Escape leta 2001. Foto: EPA
Par se je spoznal na snemanju pevčevega videospota Escape leta 2001. Foto: EPA

"Veste, povedati vam moram po resnici. Nikoli nisem spoznal Ane. Moja žena in Enriquejeva brata so imeli to priložnost, jaz pa ne," je dejal glava družine Iglesias za britanski Mirror.

Zakaj je bilo tako, ni znal povedati. Kot del razloga je navedel, da je Enrique vedno na poti in da je prepotoval že ves svet. "Moji otroci so samostojni in z Enriquejem se težko ujameva. Ana pa je tako lepa. Moji otroci imajo dober okus," je dejal legendarni pevec.

V pogovoru za Mirror je še želel poudariti, da je njegovih dni zapeljevanja žensk konec, toda le nekaj trenutkov zatem je vprašal novinarko, s katero se je pogovarjal, ali je še samska.

"V svojem življenju sem bil že s številnimi lepimi dekleti. Ljubil sem in spoštoval ženske od svojega 15. leta starosti. Zdaj, po 45 letih, sem predvsem umetnik," je sklenil Iglesias.

Mediji so se lani razpisali o koncu dvanajstletne zveze med Ano in Enriquejem, toda na začetku leta so ju znova ulovili skupaj na enem izmed izletov z jadrnico, in znova so se začela ugibanja, ali sta skupaj.