Pete Davidson je prebolel nagel konec razmerja z Ariano Grande. Foto: Reuters

Po koncu komedije je bil znan komik opažen, kako se za roke drži s 45-letno igralko Kate Beckinsale, od tam pa sta se odpravila neposredno v hotel, kamor sta po poročanju ameriškega tabloida People prišla z roko v roki. "Kate je bila videti čudovito," je pojasnil vir.

Igralka je za večer izbrala črno-bel plašč, črne škornje in črno torbico, medtem ko je bil Davidson v trenirki in svetlem puloverju.

Igralka ima iz prejšnjega razmerja 20-letno hčerko. Foto: Reuters

Prvič so ju skupaj opazili že januarja, ko sta se skupaj udeležila zvezdniške zabave po podelitvi zlatih globusov, kjer sta večino časa preživela drug z drugim in z Davidsonovimi dobrimi prijatelji - Machine Gun Kellyjem, Islo Fisher in Sacho Baronom Cohenom.

Davidson in Grandejeva sta se sicer razšla oktobra in čeprav se je komik v zadnjih mesecih spoprijemal s kar nekaj težavami, je vseeno dejal, da sprejema svojo samskost ter v njej tudi uživa. Bekinsaleva pa je bila nazadnje povezana s 23-letnim komikom in igralcem Mattom Rifom, sicer pa ima 20-letno hčerko Lily Mo Sheen z igralcem Michaelom Sheenom, s katerim je bila par osem let, med letoma 2004 in 2016 pa je bila poročena z režiserjem Lenom Wisemanom.