Veselje nekdanjega zakonskega para Pitt-Aniston. Foto: EPA
Veselje nekdanjega zakonskega para Pitt-Aniston. Foto: EPA
Sorodna novica Parazitu kot prvemu tujejezičnemu filmu nagrada SAG za najboljšo zasedbo

Med čustvenim govorom Jennifer Aniston, ki jo je nagrada za najboljšo vlogo v dramski seriji za njeno predstavo v seriji Jutranji šov očitno resnično presenetila, Brada Pitta obiskovalci niso opazili v dvorani, kar je sprva povzročilo nekaj vrveža na družbenih omrežjih. Kmalu zatem pa so splet preplavili posnetki Pitta, ki omenjeni govor budno spremlja na zaslonu v ozadju, in slike nekdanjega para, ki si v zakulisju čestita in se prijateljsko objema.

Anistonova je zadnjič na istem nagradnem odru stala pred več kot 20 leti, ko je nastopala v seriji Prijatelji in še ni začela razburljivega razmerja z igralskim kolegom. V zahvalnem govoru ob prejetju nagrade je Anistonova priznala, da si nikoli ni mislila, da se bo tako dobro počutila med čustvenim zlomom. "Snemanje je bilo dobesedno sedem mesecev terapije o zadnjih 20 letih mojega življenja. Hvala, ker ste si ogledali to moje potovanje."

Pozornost javnosti pa je bila poleg čustvenega govora namenjena tudi srečanju nekdanjega para v zaodrju. Med objemanjem sta si po poročanju prisotnih prišla zelo blizu, presenetil pa jih je tudi Brad Pitt, ki je Jennifer Aniston prijel za dlan.

Veliko oboževalcev po viharni ločitvi Brada Pitta od dolgoletne žene Angeline Jolie zdaj že kar odprto navija za ponovno ljubezen med parom, ki je v času svojega obstoja veljal za najlepši par Hollywooda. Oba sta v preteklosti že povedala, da imata na svoje skupno življenje veliko lepih spominov.