Foto: EPA
Foto: EPA

Posnetek je uspelo pridobiti britanskemu The Sun, v njem pa je slišati igralca, kako kriči na člane ekipe, ki se niso držali pravil, v skladu s katerimi tovrstna snemanja trenutno sploh lahko potekajo.

Cruisa naj bi po poročanju CBS-a vznemirila dva člana ekipe, ki sta drug drugemu stala preblizu, medtem ko sta nekaj gledala na računalniku. Vir blizu produkcije je pojasnil, da gre za avtentični posnetek.

Večkrat zagrozil z odpuščanji

"Mi predstavljamo zlati standard! V Hollywoodu ponovno filme snemajo zaradi nas, ker verjamejo v nas in v to, kar počnemo! Vsak večer po telefonu govorim z vsemi studii, zavarovalnicami in producenti, ki nas gledajo in zanje ustvarjamo filme. Omogočamo več tisoč služb," je Cruise dejal na snemanju in večkrat eksplicitno poudaril, da česa takega ne želi videti nikoli več.

Dodal je, da tisoče ljudi zaradi ustavljene industrije izgublja domove, da ljudje nimajo dovolj denarja za hrano: "Z mislijo na to grem vsak večer spat!" Ob tem je poudaril, da ne želi nikakršnih opravičil, temveč zgolj to, da upoštevajo vsa pravila, sicer bodo odpuščeni. "Ne bomo nehali snemati tega filma! Razumete?! Če še kdaj vidim kaj takšnega, boste odpuščeni! Ali sploh razumete odgovornost, ki jo imate?!"

Izid filma za zdaj napovedan za november 2021

The Sun sicer ni razkril, kdaj naj bi se incident zgodil, se je pa snemanje v Londonu začelo v začetku decembra.

Sedmi film Misije: Nemogoče 7 je bil eden prvih filmov, ki je februarja v Benetkah prekinil snemanje zaradi širjenja novega koronavirusa. Nato se je ekipa v Evropo vrnila septembra. Takrat so snemali v Italiji, Londonu in na Norveškem, decembra pa so se spet vrnili v London. Premiera filma je za zdaj napovedana za november 2021.