Omar naj bi kmalu izdal svoj tretji album. Foto: MMC RTV SLO
Omar naj bi kmalu izdal svoj tretji album. Foto: MMC RTV SLO

Nekdanji udeleženec tega velikega šova (Slovenijo je zastopal leta 2005, na Emi pa smo ga spet videli tudi letos) je v MMC-jevi klepetalnici povedal tudi svoje mnenje o možnostih naše letošnje predstavnice Maje Keuc in njene skladbe Vanilija.
"Težko je reči, zdi se mi, da tam glasba žal ne igra glave vloge. Maja je odlična izbira, vendar tam prevladujejo skladbe, ki grejo takoj v uho, njena skladba pa je sicer zelo dobra, vendar težka, Evrovizija ne prenese prevelike sporočilnosti. Mislim, da bi vsaj v finale kljub temu skoraj morala priti," meni Omar.
In še: "Sam bi za Majo izbral kakšen bolj vesel komad, takega, ki bi šel takoj v uho, manj kompliciranega in lažjega. Zdi se mi, da na Evroviziji 'palijo' enostavne skladbe. Ampak pustimo se presenetiti."
Naber je v klepetu spregovoril tudi o svojem prihajajočem, tretjem albumu ("Lahko rečem, da bo to moj najboljši izdelek doslej!"), o tem, kako so ga navdušili Green Day na londonskem Wembleyju, razkril pa je tudi, kakšna dekleta so mu všeč.