Foto:
Foto:
Newyorčane vabi v Gapovo trgovino Sarah Jessica Parker.

V prodajalni, ki so jo poimenovali kar Love (Ljubezen), na znameniti Peti aveniji bodo kupci lahko izbirali med številnimi torbicami, pasovi, rokavicami, pokrivali, šali in mnogimi drugimi drobnimi modnimi dodatki, ki jih v oglasih nosi nasmejana igralka Sarah Jessica Parker.

Bela notranjost 800 kvadratnih metrov velike prodajalne ameriškega proizvajalca modnih oblačil nižjega cenovnega razreda je opremljena zelo minimalistično.

Na stenah visijo skice najrazličnejših modnih dodatkov, pod katere se je podpisala podpredsednica Gapovega oddelka za oblikovanje modnih dodatkov Emma Hill, ki je včasih delala za modna oblikovalca Marca Jacobsa in Kalvina Kleina in angleško modno hišo Burberry.

S skicami Hillove so potiskane tudi Gapove darilne vrečke, narejene posebej za to priložnost.

Odprtje Ljubezni je še dokaz več, da imajo modni dodatki, na katere je marsikateri modni oblikovalec še pred kratkim gledal nekoliko zviška, vedno več prostora v omarah kupcev.

Emma Hill je v pogovoru za revijo Times povedala: "V resnici nobena ženska ne potrebuje nove torbice. Vendar prav s torbico, ki jo nosi z veseljem, pove nekaj o sebi. Gre za preprosto potrebo po izražanju osebnosti."