Tina Gorenjak je 10 let po prvem poziranju za Playboy spet odvrgla cunjice. Foto: Matej Grošelj/Playboy Slovenija
Tina Gorenjak je 10 let po prvem poziranju za Playboy spet odvrgla cunjice. Foto: Matej Grošelj/Playboy Slovenija

Gorenjka s pravim imenom Neža Buh je pred šestimi leti izdala svoj prvi album Neisha, ki je požel velik uspeh, in hitro postala stalnica na slovenskem glasbenem prizorišču.

Čeprav akademsko izobražena pianistka in skladateljica, ki bo naslednje leto dopolnila 30 let, najbolj stavi na svoj glasbeni talent in znanje, se je tokrat odločila pokazati tudi svoje druge čare.

Tina prva Slovenka v Playboyu
Neishine razgaljene fotografije se skrivajo v notranjosti nove številke slovenske izdaje najslavnejše moške revije, naslovnico pa krasi Tina Gorenjak, igralka in pevka iz Celja, ki je od Neishe starejša deset let, a se kljub temu še vedno ponaša z zavidanja vredno postavo in, če gre verjeti podatkom iz Playboya, z merami 89-66-94.

Prav Tina, ki je pred desetletjem zaslovela z izzivalnim videospotom za pesem Muca maca, je bila prva Slovenka, ki se je slekla za Playboy, katerega slovenska različica letos praznuje 10. rojstni dan.

Na zabavi ob okrogli obletnici bodo poleg druženja s Playboyevimi zajčicami, ki so stalnica na Playboyevih zabavah, razglasili tudi dekle leta 2011. Za naslov se tokrat potegujejo Urška Čepin, dekle meseca marca, Maša Kores, dekle meseca maja, Sara Ramšak, dekle meseca septembra, Ana Dravinec, dekle meseca novembra, in Viktorija Manzinni, dekle meseca decembra.