Nuša Derenda je v spletni klepetalnici dejala, da bo po koncu glasbene kariere najverjetneje uživala z vnučki in vrtnarila. Foto: MMC RTV SLO
Nuša Derenda je v spletni klepetalnici dejala, da bo po koncu glasbene kariere najverjetneje uživala z vnučki in vrtnarila. Foto: MMC RTV SLO
Nastop Nuše Derende v oddaji NLP

Nuša Derenda si je kljub natrpanemu urniku odtrgala nekaj časa za obisk MMC-ja. V klepetalnici je dejala, da dokler bo volja in energija, tudi nastopov ne bo manjkalo.

Po mnenju mnogih ena najboljših slovenskih pevk in udeleženka Evrosonga je dejala, da letošnjega beograjskega spektakla ne bo obiskala niti še ni slišala tekmovalnih skladb, ki se bodo potegovale za zmago na letošnjem izboru. Na vprašanje, ali se bo morda v prihodnosti udeležila še kakega tovrstnega tekmovanja, je dejala, da takšnih načrtov nima. Obenem pa priznava, da bi ji bilo zelo težko ponoviti ali izboljšati njen najboljši evrovizijski uspeh.

Celotni klepet si lahko preberete tukaj.

Nuša, ki bo maja nastopila kot gostja legendarne skupine Indexi, je dejala, da je bila ob tem vabilu počaščena in se je nanj z veseljem odzvala. Odzvala pa bi se tudi povabilu na duet s Tokcem, pevcem skupine Dan D.

Pred kratkim je pevka nastopila v oddaji Zvezde pojejo, kjer je nastopila v duetu s Klemnom Slakonjo. V zadnji oddaji sta bila od njiju boljša Nuška Drašček in Jure Sešek, a je naša gostja dejala, da kljub porazu ni bila razočarana. "To je bila lepa izkušnja, tako zame kot za Klemna," je o pojočih zvezdah dejala Nuša.

Klepetalci so pohvalili tudi njen zunanji izgled. V čem je njeni lepotni trik? Po njenih besedah je pomembno, da se človek dobro počuti v svoji koži. "Seveda pa je pomembno aktivno življenje, šport, dobra-zdrava hrana, veliko tekočine, pa seveda /.../ nekaj spanja," je povedala Nuša Derenda.

J. S./N.G.

Nastop Nuše Derende v oddaji NLP