51-letni hollywoodski zvezdnik je v nedeljo na Instagramu objavil skupni selfi z najboljšim prijateljem DJ Jazzyjem Jeffom, ki je tudi izvajal naslovno špico Princa.

"HEEEEEJ!! Mislite, da bi morali dati v najem vilo iz Princa z Bel Aira? Idejo uresničujemo z@airbnb-jevo ekipo!! #PrincZBelAira30," je pripisal igralec.

Smithu so na objavo odgovorili tudi z uradnega računa serijo z repliko "Ljubo doma, kdor ga ima!"

Snemanje notranjih prizorov serije je sicer potekalo v studiu, a za zunanje kadre so ustvarjalci uporabili veličastno belo vilo z mogočnimi stebri.

Will Smith izroča ključe oboževalcem

"Ste pripravljeni na najbolj odštekan dopust? Če se vam ta prostor zdi znan, je to zato, ker je še vedno točno tako nor, kot je bil, ko sem se prvič zapeljal po tem dovozu," je zapisal Smith v opisu na Airbnb-ju.

Gostje bodo spali v spalnici Smithovega lika iz serije. Foto: Airbnb
Gostje bodo spali v spalnici Smithovega lika iz serije. Foto: Airbnb

"Nazaj sem! In tokrat vam predajam ključe, da boste lahko imeli moje krilo graščine popolnoma zase – ampak moje zbirke športnih copat se pa ne dotikajte, ok?"

In kakšna je cena te luksuzne nastanitve? Ena noč v spalnici, ki jo je zasedal Smithov lik, vas bo stala pičlih 30 dolarjev, na voljo pa je pet dni (2., 5., 8., 11. in 14. oktobra).

V ceno so vključeni tudi vsi obroki, ki jih bodo postregli na srebrnih pladnjih, gostom pa je na voljo tudi bazen.

Smith se ob tem pripravlja tudi na posebno epizodo ob obletnici, ko se bo celotna izvirna zasedba za en dan ponovno zbrala pred kamerami. Epizodo bodo v ZDA predvajali na HBO Max za zahvalni dan.