Si Katy Perry lahko predstavljate v vlogi
Si Katy Perry lahko predstavljate v vlogi "Posh Spice"? Foto: Reuters
Na združitev so začele namigovati februarja letos, ko so objavile fotografijo skupnega srečanja z nekdanjim menedžerjem skupine Fullerjem in ob njej zapisale, da obstaja ogromno priložnosti, ki lahko znova združijo zasedbo Spice Girls. Foto: EPA

V pogovorni oddaji The Late Show je Mel B, najbolj goreča pobudnica vnovične združitve priljubljene skupine, potrdila, da bodo napovedano turnejo glasbenice vsekakor izvedle. "Lahko vam zagotovim, da turneja bo," je dejala.

Ko je beseda nanesla na Victorio Beckham, ki je še pred kratkim odločno zatrdila, da turneje in nove plošče "ne bo", saj "se moraš na neki točki zavedati, kdaj je bilo dovolj", je Mel B poudarila, da bi lahko Beckhamovo nadomestila tudi katera druga pevka. "Katy Perry bi se v tej vlogi odlično odrezala," je dejala.

V nedavnem intervjuju je Mel B sicer dejala, da je Victorii ideja o vnovični združitvi že nekoliko prirasla k srcu. "Ena sicer v vsem skupaj povzroča kar nekaj težav, a nam jo bo počasi uspelo prepričati," je takrat dejala.

Sicer pa to ne bi bila prva ponovna združitev skupine – ko so Spice girls izdale ploščo z največjimi uspešnicami, so se pred leti podale na skupno turnejo po Evropi in ZDA, skupaj pa so nastopile tudi na sklepni prireditvi olimpijskih iger leta 2012 v Londonu.