Glasovanje za popevko je potekalo na spletu in v živo, po telefonskem pogovoru z Natašo Štefe. Foto: AP
Glasovanje za popevko je potekalo na spletu in v živo, po telefonskem pogovoru z Natašo Štefe. Foto: AP

Imset so leta 2018 izdali svoj prvenec Persona. Potrebovali so nekaj časa, da so se našli, odkrili želeni zvok, zdaj pa so obrnili novo poglavje. Žanr? Moderni rock. Morda je tako s tem zelo širokim pojmom res še najlažje. Svojo glasbo bodo letos ponesli tudi stopničko višje in skladbo Femme fatale predstavili 22. februarja na Emi 2020.

Med tujimi ste izbrali Pearl Jame, ki s svojo glasbo navdušujejo že tri desetletja. Od ustanovitve so prodali več kot 30 milijonov plošč v ZDA in približno 60 milijonov plošč po celem svetu.

Drugi domači predlogi:

Bowrain ft. Kalu - Back To (The) Nature

Tine Grgurevič, znan pod psevdonimom Bowrain je eden najprepoznavnejših slovenskih pianistov. 24. januarja je v Centru urbane kulture Kino Šiška izvedel premiero svojega svežega glasbenega projekta 2020 Seconds(A)live, ki temelji predvsem na kolektivnosti.

Potnik - Retrospektiva

Retrospektiva je tretji single skupine Potnik s prihajajočega albuma z naslovom Prvi, ki ga bodo izdali na začetku februarja.

Drugi tuji predlogi:

Blossoms - The Keeper

Angleški indierokerji Blossoms bodo prav na današnji dan izdali svoj tretji album Foolish Loving Spaces. Izid albuma bodo pospremili s turnejo.

Nathaniel Rateliff - What A Drag

Nathaniel Rateliff je ameriški pevec, čigar glasbo bi lahko opisali kot kombinacijo folka in bluza. Izdal je dva samostojna albuma in enega pod imenom Nathaniel Rateliff and the Wheel.