Skupina Karma postaja čedalje bolj popularna. Foto:
Skupina Karma postaja čedalje bolj popularna. Foto:

Ta izdaja je še posebej zanimiva zato, ker so skladbe izbrali izključno češki in slovaški oboževalci skupine Karma. Svoje glasove so oddali na posebni internetni strani, sodelovalo pa je preko 40 tisoč privržencev skupine.

Po tem je popularni trio odpotoval na Kitajsko, kjer so Tara, Pipi in Neno nastopili na koncertih v Shanghaju, Pekingu in Dalianu. Opravili so tudi številne promocijske aktivnosti ob izidu njihovega albuma Seven Days v angleškem jeziku. Album je že prispel na police prodajaln v Indoneziji, v kratkem pa bo izšel še na Kitajskem in v Ukrajini.

Karma je na Kitajskem nastopala v okviru turneje Hennessy Artistry, ki se tam tradicionalno odvija enkrat letno. Letos so za sodelovanje na petih koncertih izbrali ameriškega DJ Gruva, najstniško megazvezdnico Tank iz Tajvana in Karmo kot izvajalce iz Evrope. Člani skupine, ki prihajajo iz Umaga, so med bivanjem na Kitajskem uživali v tradicionalni kitajski masaži, poskusili dobrote tamkajšnje kuhinje, si ogledali znamenitosti in našli čas še za nakupovanje.