Petdeseta leta so po presoji igralke tista, ko se začenja posameznik ljubiti zaradi tega, kar je postal.

Jennifer Aniston decembra 2018. Foto: EPA
Jennifer Aniston decembra 2018. Foto: EPA

V intervjuju za revijo Glamour je opomnila, da staranju ne izkazujemo zadostnega spoštovanja. "Na staranje gledamo kot na nekaj negativnega, čeprav se prav vsaka oseba na tem planetu stara," je dejala in poudarila, da bi bilo treba staranje slaviti.

Maja 2004. Foto: EPA
Maja 2004. Foto: EPA

Jennifer Aniston je zaslovela z vlogo Rachel v priljubljeni televizijski seriji Prijatelji, za katero je bila leta 2003 nagrajena tudi z zlatim globusom. V zadnjih letih se je popolnoma posvetila filmski karieri in zaigrala v filmih, kot so Božična žurka v pisarni, Takšna pač je, Kdo mi ugrabi ženo, Kako se znebiti šefa 1 in 2, Cake ter Marley in jaz. Občasno se je pojavila tudi v kakšni televizijski seriji, a zgolj kot gostja.

Zvezdniška zabava za 50 let Jennifer Aniston: Med gosti tudi njen nekdanji, Brad Pitt

Nazadnje je nastopila v glasbeni komediji Bunkica (Dumplin'), v kateri igra vitko in zapeljivo mater najstnice močnejše postave Willowdean (Danielle Macdonald). Igralka je ob ustvarjanju tega filma priznala, da jo je osebno zaznamoval problematičen odnos z materjo Nancy Dow, ob kateri se je kot najstnica počutila zelo nesamozavestno.

Igralka je bila dvakrat poročena, prvič z igralcem Bradom Pittom, drugič pa z Justinom Therouxom.

Avgusta letos bo 50 let praznoval tudi njen kolega iz priljubljene serije Prijatelji, igralec Matthew Perry.