Komičarka in Chris Fischer sta večni da izrekla na intimni poroki v Malibuju. Foto: Reuters
Komičarka in Chris Fischer sta večni da izrekla na intimni poroki v Malibuju. Foto: Reuters

"Zaradi komplikacij, ki jih je povzročila hiperemeza, prihodnjih nekaj tednov še ne smem na letalo," je zapisala na Instagaramu. "Zato odpovedujem preostanek turneje."

37-letna zvezdnica je v tretjem trimesečju nosečnosti, zato je razložila, da se ne sme preveč naprezati. "Jaz in otrok sva zdrava in vse je videti v redu. Sem pa v tretjem trimesečju in še vedno ves čas čutim slabost in tudi bruham. Praktično vsakič, ko sem v avtu več kot pet minut, bruham."

Nadaljevala je, da poskuša imeti pozitiven odnos in da pridejo dnevi, ko se dobro počuti tudi za nekaj ur, a da je večinoma zelo težko. "Želela sem potrpeti in končati turnejo."

Odpoved turneje je bila zanjo težka odločitev, a kot pravi, najboljša za njeno nosečnost. "Zelo nerada razočaram ljudi, obožujem stand up in denar! A ne glede na vse moram razmišljati o svojem zdravju in zdravju otroka."

To bo sicer za igralko in njenega moža Chrisa Fischerja prvi otrok, nosečnost pa je oktobra lani potrdila na malenkost nenavaden način na Instagramovem profilu prijateljice Jessice Yellin, kjer je v objavi zapisala: "Noseča sem Amy Schumer."

Novico je potrdila nekaj manj kot osem mesecev po tem, ko sta s kuharjem nepričakovano stopila pred oltar.