Gisele je še vedno edino dekle, ki jo je Leonardo s seboj pripeljal na podelitev oskarjev. Foto: Reuters
Gisele je še vedno edino dekle, ki jo je Leonardo s seboj pripeljal na podelitev oskarjev. Foto: Reuters

Razložila je, da je takrat nujno potrebovala spremembo življenjskega sloga, zaradi česar se je moralo spremeniti tudi njeno razmerje. "Vedno bolj sem se začela zavedati stvari, ki sem jih prej poskušala ignorirati z veliko količino kajenja, alkohola in dela," je pojasnila. "Sem bila sama v tem, da sem se poskušala spremeniti oziroma najti, on pa je želel ostati čisto enak? Na koncu je bil odgovor žal pritrdilen."

38-letna Gisele Bündchen in 44-letni Leonardo DiCaprio sta bila par med letoma 2000 in 2005 in sta bila v tistem času nerazdružljiva - med drugim je bila leta 2005 njegova spremljevalka na podelitvi oskarjev, ko je bil nominiran za film Letalec - to je bilo edino leto, ko je na prireditev kot svojo spremljevalko pripeljal dekle.

Brazilska manekenka je zdaj poročena s športnikom Tomom Bradyjem, njuno razmerje pa se je začelo leta 2006, po njenem razhodu z DiCapriem, potem pa sta se leta 2009 poročila. Skupaj imata 9-letnega sina Benjamina in 6-letno hčerko Vivian Lake, v sostarševstvu pa sta tudi za Bradyjevega 11-letnega sina Jacka iz njegovega prejšnjega razmerja z Bridget Moyanahan.

In čeprav je ona nekdanja manekenka, pa pravi, da je v njunem razmerju Tom tisti, ki bolj ceni oblačila. "Sama sem zagovornica kavbojk in majice. Če me enkrat letno vidite popolnoma urejeno, je to zato, ker tako mora biti za dogodek," še poroča People. "V bistvu je smešno, da ima Tom raje oblačila kot jaz."