Foto:
Foto:
Naomi Watts

Postelja, na katero bi se moral zleknitikot gost v oddaji, preprosto ni zdržala njegovih na oko ocenjenih skoraj 200 kilogramov. Čeprav so posebej zanj pripravili dodatno okrepljeno konstrukcijo, je pod njegovo težo nevarno zaječala. Rik se je moral tako zadovoljiti s prav tako okrepljeno zofo, ki jo je organizatorjem uspelo zvleči v studio tik pred snemanjem.

Rekli so nam, da tehta kakih 175 kilogramov, v resnici pa se je zadnje čase poredil za vsaj 20 kilogramov, so bentili producenti.

Charlotte Church se prepira z mamo
Pevka Charlotte Church se je znova sprla z mamo zaradi svojega fanta. 17-letna pevka namerava novega fanta mami Marii predstaviti na svoj 18. rojstni dan, a Maria je Kyla Johnsona že odpisala, saj meni, da je le še eden od lovcev na Charlottin denar. Najstnica bo namreč na svoj 18. rojstni dan podedovala kar 16 milijonov funtov. Charlotte je hudo razočaranje v ljubezenskem življenju že doživela. Njen nekdanji fant Steven Johnson jo je namreč prevaral.

Podelitev Ellinih nagrad
Zvezde so se zbrale na letni podelitvi Ellinih nagrad za najbolje oblečene slavne osebnosti. Na prireditvi so z oblačili izstopale Denise Van Outen, Dannii Minouge in nominiranka za oskarja Naomi Watts. Pri Elle pa niso izbirali le najlepše oblečenih ljudi, ampak so podelili nagrade tudi v kategorijah, kot so film, glasba in televizija. Tako je Nicole Kidman dobila naslov ženske leta, njena kolegica Naomi Watts pa je bila izbrana za najboljšo igralko. Med kreatorji sta si laskavi naziv najboljših kreatorjev prislužila Dolce in Gabbana, naboljša skupina pa je po mnenju revije Elle The Darkness. Pevec Justin Hawkins je po prireditvi povedal, da so pričakovali, da jih bodo izbrali tudi za najlepše oblečene.