Foto:
Foto:
Če ji na pomoč ne bi priskočil natakar, se Nicole ne bi več sladko smejala.

Igralec je za neko revijo dejal, da je bilo odvajanje zelo težko, zato je med snemanjem doživljal veliko krizo, to pa mu je pomagalo pri sami vlogi. Njegov osebni trener mu je dejal, da ne bo mogel opraviti treninga, če bo kadil.

Brad se je moral za film Troja, v katerem igra Ahila, mišično okrepiti, za kar pa se je moral odreči kajenju. Brad se je kajenja odvadil in je zato zelo vesel, saj pravi, da so ga cigarete ubijale.

Pink toži avstrijsko zunanjo ministrico
Pevka Pink toži avstrijsko zunanjo ministrico Benito Ferrero Waldner, ker je na letaku za volilno kampanjo uporabila njeno ime. Avstrijska ministrica naj bi Pink, ki je imela na Dunaju pred kratkim koncert, ki ga je obiskalo na tisoče njenih oboževalcev, izkoristila za svojo promocijo na prihajajočih volitvah za predsednika oziroma predsednico Avstrije. Odvetniki pevke trdijo, da je Ferrero Waldnerjeva brez soglasja pevke izkoristila njeno ime za politično kampanjo, s tem pa kršila pevkine pravice.

Natakar rešil Nicole
Avstralsko igralko Nicole Kidman je natakar v elitni restavraciji v New Yorku rešil pred zadušitvijo. Revija The Daily Star navaja, da je filmska zvezdnica v restavraciji jedla predjed, ko se ji je v grlu zataknil košček hrane. Natakar je opazil, da se Nicole davi, zato je uporabil svoje znanje prve pomoči in jo z heimlichovim prijemom tudi rešil. Nicole, ki je v restavraciji sama čakala na svoje prijatelje, je naročila ocvrto zelenjavno predjed, ki pa bi jo lahko stala življenja. Natakarju se je hotela oddolžiti z vsem denarjem, ki ga je imela s sebi v torbici, vendar pa je on darilo vljudno zavrnil in dejal, da je le naredil to, kar je moral.

Rushdie se je poročil
Iranski pisatelj Salman Rushdie se je na Manhattnu poročil z indijsko igralko Padmo Lakshmi. Par se je poročil po hindujskih običajih, povabljen pa je bil le ožji krog prijateljev. Rushdie, znan predvsem po knjigi Satanovi stihi, je moral leta 1980 pobegniti iz domovine, ker je verski vodja ajatola Homeini zanj podal fatvo - smrtno obsodbo - ker naj bi žalil islam.