Kris kot menedžerka družine prejme deset odstotkov zaslužka od vseh poslov. Foto: EPA
Kris kot menedžerka družine prejme deset odstotkov zaslužka od vseh poslov. Foto: EPA
Kim Kardashian
Kim Kardashian se je pojavila tudi na Oktoberfestu. Foto: EPA

Kot poroča The Hollywood Reporter, je družina velikansko vsoto denarja zaslužila predvsem z resničnostnim šovom Keeping Up With the Kardashians, ki ga spremlja približno 3,5 milijona gledalcev.

Poleg tega, da so posneli peto sezono resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians, se sestre Kardashian pojavljajo tudi v šovih Kourtney & Khloe Take Miami in Kourtney & Kim Take New York.

Sestre Kardashian so stalnica na rdečih preprogah, njihovo pojavljanje na dogodkih pa ni zastonj - medtem ko Kim za udeležbo na dogodku prejme vrtoglavih 250.000 ameriških dolarjev, Khloe in Kourtney zaslužita 25 tisoč dolarjev.

Glava družine - mama Kris
Čeprav je najbolj znana med številno družino Kim Kardashian, vse niti v družini drži Kris Jenner.

55-letna mama slavnih sester Kim, Khloe in Kourtney, ki ima vse skupaj šest otrok, je izjavila, da si želi še več otrok, saj želi povečati svoje bogastvo.

In kakšen je naslednji načrt Kardashianovih? "V Las Vegasu želimo odpreti trgovino, kjer bomo prodajali izdelke s podobami slavnih. Na primer, Kimino fotografijo bomo dali na brisačo in tako bodo lahko vsi na plažah ležali na Kardashianovi," je dejala Kris Jenner.