Zvezdnika sta se zaročila na praznik zaljubljenih. Foto: Reuters
Zvezdnika sta se zaročila na praznik zaljubljenih. Foto: Reuters

"Sta zelo srečna in komaj čakata na poroko," je vir blizu para razložil za tabloid People. "Zelo navdušena sta glede celotnega načrtovanja poroke. Sicer sta skrivnostna glede podrobnosti, a se nagibata predvsem k temu, da bi bil obred namenjen zgolj najbližjim." Vir je dodal še, da si 34-letna pevka in 42-letni igralec v prihodnosti želita tudi otrok.

Trenutno sta oba na festivalu Coachella, kamor se zvezdniki vsako leto odpravljajo množično, sicer pa sta vpeta v priprave, a poudarjata, da se jima nikamor ne mudi.

Drugi zakon za oba

Veselo novico o poroki je par sporočil kmalu po prazniku zaljubljenih, in sicer sta jo z oboževalci delila na družbenem omrežju Instagram. Ljubezen je med njima prvič vzklila že decembra 2015, ko sta se srečala na podelitvi zlatih globusov. Čeprav sta bila nerazdružljiva, sta marca 2016 sporočila, da si bosta vzela premor.

Viri blizu para so povedali, da so bile za razhod krive različne želje glede družinskega življenja. Glasbenica si je močno želela družine, Orlando Bloom pa se v to ni želel spustiti, saj je zakonsko življenje izkusil že z manekenko Mirando Kerr, s katero ima tudi osemletnega sina Flynna, ki naj bi, tako kot Kerrova, njuno zdajšnje razmerje in zakon podpiral, ravno tako pa tudi dejstvo, da sta zvezdnika že pred časom začela tudi živeti skupaj.

Tako kot za Blooma tudi za Katy Perry to ne bo prvi zakon, saj je bila pevka med letoma 2010 in 2012 poročena s komikom Russllom Brandom. Točnega datuma poroke še naj ne bi imela, si pa želita najti neko ravnovesje. Ravno zato, ker to za nobenega izmed njiju ne bo prvi zakon, se tokrat nagibata k drugačnemu tipu poroke.