Brezskrbno zvezdniško življenje je zamenjala za zaporniško celico. Foto: Reuters
Brezskrbno zvezdniško življenje je zamenjala za zaporniško celico. Foto: Reuters
Pismo Paris Hilton
Paris ima res veliko časa, saj lahko le za eno uro na dan zapusti svojo celico. Foto: Reuters

25-letna bogatašinja, ki mora za rešetkami odsedeti 23 dni zaradi kršenja pogojne kazni, saj so jo za volanom večkrat zalotili brez vozniškega dovoljenja, 23 ur na dan preživi v celici v kalifornijskem zaporu.

Da bi ji ure hitreje minevale, je na novo odkrila umetnost pisanja, tako da vsak dan nekaj časa nameni zahvalam svojih oboževcalcev.

Iskrenost ali lažna prijaznost?
Eden od "srečnežev" je njene besede posredoval novinarjem. Plavolasa pevka in manekenka je zapisala: "Prebrala sem tvoje pismo in želim se ti zahvaliti za prijazne besede. Prepričana sem, da imaš vsak dan veliko opravkov, zato mi dejstvo, da si si vzel čas tudi zame, pomeni resnično ogromno, posebej v tem težavnem in strašljivem obdobju, ki ga preživljam. Vsako pismo, ki ga dobim, mi na obraz nariše nasmeh in pomaga, da se ne počutim več tako žalostno in osamljeno."

Hotelska dedinja je nadaljevala, da se trudi biti v zaporu močna in se iz situacije, v kateri se je znašla, čim več naučiti. Njen predstavnik je potrdil, da je pisava res Parisina.

Še malo in spet bo na prostosti
Zvezdnica je ob ogromnem medijskem pompu v zapor Century Regional Detention Center vstopila četrtega junija. Ker so ji zaradi vzornega obnašanja 45-dnevno kazen prepolovili, naj bi iz ječe odkorakala predvidoma v ponedeljek.