Foto:
Foto:
Sean Penn in Robin Wright Penn
Sean Penn in njegova žena ne želita izdati vzroka za njuno ločitev, zato mediji na veliko ugibajo, kaj je šlo narobe v zakonu, ki je bil navidez zelo stabilen za Hollywood. Foto: EPA

Sienno in Seana so večkrat opazili med zabavanjem v nočnih klubih v New Yorku, medtem ko je Seanova žena Robin Wright Penn doma pazila njune otroke.


Kmalu zatem je javnost pretresla novica, da se hollywoodski par ločuje, Sienna pa je seveda postala glavna "osumljenka" za razpad zakona, saj zakonca o vzrokih za ločitev ne želita govoriti.

Gole fotografije od zdaj prepovedane
Sienna Miller pa se le lahko pohvali z zmago nad paparaci, saj je dobila tožbo proti fotografu, ki je za veliko denarja prodal njene gole fotografije. Fotografije so nastale med snemanjem njenega filma Hippie Hippie Shake. Paparaco Warren Richardson je brez dovoljenja vkorakal na prizorišče snemanja, kjer je Sienna ravno igrala v prizoru, kjer se pokaže brez oblačil, in napravil sporne fotografije, ki jih je potem prodal različnim tabloidom. Sodišče je britanski igralki prisodilo 75.000 dolarjev, fotografije ne smejo biti več objavljene v nobeni reviji, fotograf pa mora uničiti negative.

Sienna se je pred Seanom Pennom videvala z Judom Lawom, zdaj pa jo že nekaj časa romantično povezujejo z Rhysom Ifansom, igralcem, ki je najbolj zaslovel z vlogo v filmu Notting Hill. Pripisovali so ji tudi zveze z Diddyjem in igralcem iz Vojne zvezde Haydenom Christensenom.