Williams je te dni eden najbolj zaželenih Američanov. Foto: Reuters
Williams je te dni eden najbolj zaželenih Američanov. Foto: Reuters

Williams je s pomočjo YouTuba zaslovel pred dnevi, ko je svet spoznal njegov globoki, čudoviti glas, ki je kot nalašč za delo na radiu ali napovedovanje dogodkov.

Američani so bili osupli nad njegovo življenjsko zgodbo, saj je zaradi kraj, drog in alkohola več kot 15 let zanemarjen in reven živel na ulici, po zaslugi neverjetnega glasu pa se podjetja zdaj grebejo zanj, kot po tekočem traku pa gostuje tudi v različnih televizijskih oddajah.

A Williams se je zdaj znašel v medijih tudi zaradi manj prijetne stvari. V hotelu v Los Angelesu, v katerem je bil nastanjen nekaj dni, se je zapletel v hud spor s hčerjo, zato so oba odpeljali na policijsko postajo. Kakšno uro pozneje sta se pomirila in sta bila že na prostosti.

Ljubitelj košarke
Ted je v mesto angelov prišel zaradi povabil na več intervjujev, ogledal pa si je tudi dvorano Staples Center, v kateri gostujejo Lakersi. Sam bo sicer bolj povezan z drugim NBA-moštvom, s Cleveland Cavaliersi, saj so mu prav oni ponudili prvo redno delo po več letih - dve leti bo na njihovih domačih tekmah opravljal vlogo napovedovalca.