Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksander Kolednik

Slovenija Tonin: Čas je, da dobi priložnost za sestavo vlade SDS

18.01.2012

Bilo bi neprimerno, če bi predsednik republike za mandatarja ponovno predlagal Jankovića, zatrjuje Matej Tonin, ki je prepričan, da tudi predčasne volitve ne bi rešile vseh težav.

Slovenija Marko Pavliha zapustil stranko Gregorja Viranta

16.01.2012

Marko Pavliha je izstopil iz Državljanske liste Gregorja Viranta. Pravi, da se umika iz politike. "Nobene zamere ni. Odločil se je pač, da gre po svoji poti," je to komentiral Virant.

Slovenija Pavček: Janša na sestanku s Krkovičem in Njavrom ni bil omenjen

16.01.2012

Na sojenju v zadevi Patria sta bila kot priči zaslišana predsednik upravnega odbora Viatorja & Vektorja Zdenko Pavček in predsednik uprave Gorenja Franjo Bobinac.

Evropska unija Vajgl: EPP brani ljudi z diktatorskimi popadki; Jordan Cizljeva: Določena politična opcija se počuti napadeno

13.01.2012

Bolj kot stanje na Madžarskem me v tem trenutku zanima Slovenija, poudarja Lojze Peterle. Fajonova dodaja: Na srečo se v Evropskem parlamentu z našo državo še nihče veliko ne ukvarja.

Slovenija Mussomeli: Stanovnik je bil pred 70 leti junak, danes pa je že star mož

13.01.2012

"Ne skrbite. Minilo bo. Slovenija je pod velikim pritiskom. Dati ji moramo čas, da uredi svoj položaj," je po Mussomelijevih besedah sporočilo, ki ga je v zadnjih dneh poslal State Departmentu.

Slovenija Janković: Tisti, ki so bojkotirali glasovanje, bodo to težko razložili državljanom

11.01.2012

"To je volja poslank in poslancev. Jaz jo sprejmem kot tako. Mislim, da smo v stranki in jaz storili vse, kar je treba," je bil prvi komentar Zorana Jankovića, potem ko ga DZ ni podprl za mandatarja.

Slovenija Janković: Odločitev Liste Virant legitimna, vendar ni korektno, da "negira" vse pogajalce

10.01.2012

"Imel sem kar nekaj sporočil, da bom dobil podporo iz različnih strank. Ne pričakujte od mene imen, ker jih ne bom dal," trdi Janković, ki poslanke in poslance poziva, naj spoštujejo voljo volivcev.

Gospodarstvo Poslanci in bančniki enotni: Protikrizni ukrepi potrebni takoj

06.01.2012

V izjemno kratkem času je treba sprejeti ukrepe za stabilizacijo javnih financ, trdi Vizjak. Veber: Vložek sredstev v razvoj je bil prenizek, zato nismo konkurenčni.

Slovenija Janković: Koalicijska pogodba bi bila lahko usklajena že jutri

05.01.2012

"Zahvalil bi se Türku za zaupanje. S tem je potrdil zaupanje državljanov in tudi presekal nadaljnje politično dogovarjanje," je dejal Zoran Janković.

Slovenija Virant, Žerjav in Novakova so se le sestali z Janšo

04.01.2012

Pogajalci SD-ja, Liste Virant in Pozitivne Slovenije so prišli do polovice pri usklajevanju stališč o Jankovićevi koalicijski pogodbi. Virant, Žerjav in Novakova so se po dopoldanskih zapletih ...

Slovenija Leto 2011: Afera Patria je začela dobivati sodne epiloge

27.12.2011

Afera Patria, ki vse od volilnega leta 2008 naprej usodno vpliva na slovenski politični prostor, je v letu 2011 s kar štirimi različnimi sodnimi procesi dobila ponoven zalet.

Slovenija Ivan Oman: Kdaj bomo razumeli, da je demokracija enaka za vse

23.12.2011

Pozivam člane združenja, da v teh kriznih časih spoštujejo načela, ki izhajajo iz vrednot osamosvojitve, kot sta resnica in pravica, je ob izvolitvi za predsednika VSO-ja dejal Slavko Kmetič.

Stran 10 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov