Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Zgodbe Zvočni časovni trak: koronavirus v Sloveniji

31.05.2020

S koncem epidemije se bodo lahko odprli večji nastanitveni obrati, velnes in fitnes centri ter bazeni. Dovoljene bodo javne prireditve do 200 oseb. Prav tako pa se bodo prihodnji teden v šole postopoma vrnili vsi osnovnošolci.

Novice Izolska občina v nakup parcel za ribiški muzej in neprofitna stanovanja

28.05.2020

V Izoli želijo z rebalansom proračuna zagotoviti sredstva za nakup parcel od družbe Argolina, na katerih namerava občina zgraditi ribiški muzej.

Novice Radio Koper najbolj poslušan radijski program na Primorskem

27.05.2020

Vse programe Radia Slovenija je po raziskavi Mediana RM v zadnjem letu (maj 2019 - april 2020) vsak teden poslušalo v povprečju 37,6 % oz. 645.000 različnih poslušalcev med 15. in 85. letom starosti.

Zgodbe Športniki, gasilci in drugi opozarjajo na težave, ki jih povzročajo zaprte meje

27.05.2020

Kako tesna je čezmejna prepletenost med Gorico in Novo Gorico, se je pokazalo šele v obdobju koronavirusa. Obe mesti sta povezani na področjih gospodarstva, kulture, športa ter na številnih drugih, zato je zaprtje meja številnim povzročilo velike težave.

Glasba V oddajo Gremo plesat se vrača glasba v živo s skupino Orlek

25.05.2020

Ob rojstnem dnevu Radia Koper v naš studio prihaja devet Zasavcev, ki tvorijo skupino Orlek. Skupaj so obiskali že ves svet, k nam pa prihajajo z akustično glasbo, ki jo imenujejo »unterzug«.

Zgodbe Nejc Faganelj: "V letalo so me prvič posedli že pri osmih mesecih."

25.05.2020

V nočnem programu smo gostili pilotsko družinsko navezo Valter in Nejc Faganelj, ki potrjujeta, da 'jabolko ne pade daleč od drevesa'.

Zgodbe Pri minus 50 stopinjah Celzija je severni sij najlepši

26.05.2020

Aurora borealis ali severni sij je eden največjih spektaklov, ki nam jih ponuja narava. Karmen in Gregor ga opazujeta že nekaj mesecev, saj sta zaradi pandemije skupaj s še nekaj turisti ostala ujeta v koči na severu Kanade.

Zgodbe Praznujemo narazen, a skupaj

25.05.2020

Radio Koper ima 71 let. Zaradi korona časov letos nismo pripravili posebnega praznovanja s poslušalci, smo pa za njih zapeli in zaigrali eno najlepših primorskih melodij.

Kultura Kulture v ukrepih ne bi smeli obiti

24.05.2020

Številne dejavnosti se vračajo v običajne tirnice. Postopoma tudi na kulturnem področju. Znova bo mogoče gledati filme. Gledališča še vedno upajo, da bodo nekako rešila sezono. Toda tretji paket vladnih ukrepov je kulturne dejavnosti znova obšel.

Novice Upravni center Koper nared za sprejem novih služb

25.05.2020

Upravni center v Kopru je končno pripravljen za vselitev. V novozgrajeni objekt na Bonifiki bodo v tem tednu začeli seliti opremo Finančne uprave. Sledile bodo še druge službe, ki zdaj delujejo na več različnih lokacijah v mestu.

Novice Končno spet v kino!

24.05.2020

Jutri se odpirajo nekatere kinodvorane, ki so bile zaradi epidemije zaprte. Primorski kinematografi bodo začeli delovati v naslednjih dneh, pri tem pa bodo upoštevali varnostne ukrepe.

Novice Jeza zaradi obvestila lovcev v Hrvatinih

24.05.2020

Krajane Hrvatinov je razburilo obvestilo Lovske družine Koper, v katerem so zapisali, naj ljudje ne spuščajo psov po vinogradih in gozdovih in naj se tam ne sprehajajo, saj je v teku lovna sezona in čas, ko divjad polega mladiče.

Stran 18 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov