Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Dirka po Sloveniji O zmagovalcu vse dobro: "Ulissi v karavano prinaša veselje in čustva"

24.06.2019

Uresničilo se je tisto, kar je napovedoval oče Jana Polanca: Diego Ulissi je bil na najhujših klancih močan in podrediti se mu je moral tudi Tadej Pogačar. 29-letni kolesar iz Toskane je četrti v zgodovini, ki je dvakrat dobil Dirko po Sloveniji.

Nogomet Bilo je dovolj prostora, a žoge niso uspeli zadržati

08.06.2019

"Šele po prejetem zadetku smo začeli igrati. 70 odstotkov tekme smo bili v našem kazenskem prostoru," predstave slovenske nogometne reprezentance v Celovcu ni olepševal Aljaž Struna.

Dirka po Italiji Najslajša nagrada za Carapaza bo morski prašiček na krožniku

04.06.2019

"Lokomotiva iz Carchija" ("La Locomotora de Carchi") kličejo v Ekvadorju Richarda Carapaza, ki je v nedeljo postal zmagovalec Gira, čeprav pred štartom v Bologni ni sodil v ožji krog favoritov.

Prva liga Škerjanc: Pod pritiskom Gorica ne najde pravih rešitev

30.05.2019

"Verjamemo, da lahko tudi na povratni tekmi pripravimo presenečenje," po zmagi nad Gorico pravi Davor Škerjanc, direktor CherryBox24 Tabora Sežane, ki je širši nogometni javnosti najbolj znan po igranju za Olimpijo med letoma 2009 in 2012.

Prva liga Šimundža: Zelo ponosni, ne pa zadovoljni. Moramo opraviti delo do konca.

23.05.2019

V predzadnjem krogu Prve lige TS je bila razrešena predzadnja uganka: deveto mesto je zasedla Gorica in bo prihodnji teden igrala kvalifikacije za obstanek, najbrž proti Sežani. Zadnji krog v soboto pa bo dal še zadnjega potnika v Evropo.

Znanost in tehnologija Teletekst RTV Slovenija praznuje 35 let. Ga še uporabljate?

07.05.2019

7. maja 1984 je takratna RTV Ljubljana začela oddajati teletekst, ki je napovedal prihajajočo informacijsko revolucijo in naznanjal transformacijo produkcije, posredovanja in sprejemanja novic.

Nogomet Derviševićeve podaje iz avta Mariborčani vse bolje izkoriščajo

25.04.2019

Anteja Šimundžo je najbolj bolelo, da je Mura zadetek dobila po metu iz avta. Že pred dvema tednoma v Krškem, v soboto proti Rudarju in zdaj še enkrat je Maribor dosegel gol na tak način.

Prva liga Gorica v nevarnih vodah: izogniti se želi četrtemu porazu v 13 dneh

19.04.2019

Konec septembra so nogometaši Gorice v Stožice prišli z le enim porazom v prvi četrtini letošnje sezone, popotnica pred današnjo tekmo proti Olimpiji pa je precej slabša, saj so spomladi na osmih tekmah doživeli kar šest porazov.

Prva liga Hadžić: Stresno je, a sem tega navajen

15.04.2019

"Pošteno povedano, v Olimpiji ni nobenega zagotovila, to si moramo priboriti z dobro in kakovostno igro ter zmagami," je Safet Hadžić povedal o tem, ali res lahko računa na to, da bo tokrat dlje časa trener Olimpije.

Prva liga Nova mariborska epizoda s sodniki, Ljubljančan zagodel Olimpiji

08.04.2019

Zgolj štirikrat na 12 domačih tekmah v tej sezoni Prve lige TS so nogometaši Olimpije zmagali. V nedeljo so že sedmič remizirali in znova zaostajajo 10 točk za Mariborom, ki je dan prej na 13. tekmi enajstič slavil v gosteh.

Prva liga Kekov "ta mali": nekoč igral košarko proti Dončiću, danes najmlajši nogometni reprezentant

29.03.2019

"Z značajem in tudi s preprostostjo je name največji vtis naredil Jan Oblak," je v intervjuju za MMC o reprezentančni izkušnji povedal 19-letni Adam Gnezda Čerin, ki ga v soboto z Domžalami čaka derbi 24. kroga Prve lige TS proti Olimpiji.

Nogomet Iličić: V težkih trenutkih se moramo bolj združiti in pomagati drug drugemu

25.03.2019

"Najprej sem hotel skočiti, a sem mislil, da sem prekratek, zato sem žogo raje spustil, saj sem bil prepričan, da jo bom lahko izbil v avt. Žal se je odbila njemu," je morda ključen dogodek na tekmi proti Severni Makedoniji opisal Petar Stojanović.

Stran 14 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov