Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Nadzor pitne vode ostaja, a bo manj pogost

21.01.2020

Predstavniki Geološkega inštituta in Agencije za okolje so predstavili analizo, kaj se je od 25. junija zgodilo s kerozinom, ki je iztekel iz prevrnjenih vagonov vlaka v Dolu. Slovenske železnice in Rižanski vodovod sta prejela novi odločbi o ukrepih.

Novice Pivčeva Šarcu: "Desus ostaja trden del koalicije!"

20.01.2020

Dopoldan sta se sestala nova predsednica stranke Desus Aleksandra Pivec in predsednik vlade Marjan Šarec. Pivčeva je premierju zatrdila, da stranka ostaja trden del koalicije. Sobotni kongres pomeni vrnitev nekaterih Primorcev v vrh stranke upokojencev.

Novice ZD Piran: gradnja po načrtih, plačevanje storitev ne

20.01.2020

Gradnja piranskega zdravstvenega doma v Luciji poteka skladno z načrti, v teku so dogovori o nabavi opreme. V tem času so pridobili dve novi zdravnici družinske medicine. Področje pediatrije pa ostaja problem.

Novice Območje velikega podora na strunjanskem klifu zelo nevarno

18.01.2020

Območje obsežnega podora strunjanskega klifa v Mesečevem zalivu so si v sredo ogledali geologi. Na osnovi meritev so ugotovili, da je podor še vedno nevaren. Obstaja namreč zelo velika verjetnost, da se bo v bližnji prihodnosti zrušil še dodaten del.

Zgodbe 75-letnica bitke na Trnovem

19.01.2020

En dogodek, dve slovesnosti: potomci fašistov v soboto v Gorici položili venec v spomin na njihove padle na Trnovem, novogoriška borčevska organizacija v nedeljo tam pripravila spominsko slovesnost.

Novice Spremembe v pokojninski zakonodaji

19.01.2020

V letu 2020 je v sistemu pokojninskega in invalidskega zavarovanja začelo delovati nekaj sprememb, ki jih je pripravilo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Novice Podaljšali rok za prijavo škode v kmetijstvu

17.01.2020

Uprava za zaščito in reševanje je do srede zbirala prijave škode zaradi toče v kmetijstvu in neugodnih vremenskih razmer v oljkarstvu v lanskemu letu. Ker mnogi potencialni upravičenci o tem niso bili obveščeni, je rok podaljšan do 22.januarja.

Novice Dokumentarec o Pahorju na Filmskem festivalu v Trstu

17.01.2020

V Trstu se začenja filmski festival že 31-ti po vrsti, ki se posebej posveča srednjeevropski produkciji. Poslastico bo prinesel zadnji festivalski dan, ko bo na sporedu britanski film o Borisu Pahorju.

Novice Spomladi spet obnova ceste čez Rebernice

17.01.2020

Obnova bo zajela več kot polovico trase s smeri Razdrtega, izvajalec bo podjetje Kolektor CPG. Sanacija plazov nad cesto letos še ne bo prišla na vrsto.

Novice Naj (ponovno) živi Kraška ohcet!

17.01.2020

Po šestih letih premora Kraška ohcet letos bo. Tokrat z nevesto in ženinom, ki sta se odločila za poroko po starem običaju na najpomembnejši etnografski prireditvi slovenske narodne skupnosti v Italiji.

Novice Plan B za pristanišče Seča

16.01.2020

Piranska občina že pol leta čaka na odločitev Agencije za okolje glede gradnje ribiškega pristanišča v Seči. Gradnji novih pomolov ostro nasprotujejo tri civilne pobude in predlagajo plan B za Sečo.

Novice Znano bo število zainteresiranih gradbincev za drugi tir

17.01.2020

Do 17. januarja imajo gradbinci možnost prijave na dve javni naročili, ki ju je objavilo podjetje 2TDK. Kolikšen je interes za glavna dela na trasi drugega tira, bo znano popoldan.

Stran 15 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov