Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Zgodbe Ne oziraj se na njih in hodi naprej!

06.02.2020

Na ljubljanskih Žalah se bodo poslovili od Janeza Stanovnika, nekdanjega predsednika Zveze združenj borcev za vrednote NOB, partizana, predsednika predsedstva, diplomata, ekonomista, ki je deloval tudi v Združenih narodih. Umrl je v 98. letu.

Novice V Izoli obnavljajo javno razsvetljavo

05.02.2020

Petrol je do konca lanskega leta zamenjal že približno 90 odstotkov od skupno nekaj več kot 1750 neustreznih svetil. Občina bo tako izpolnila zahteve o mejnih vrednosti svetlobnega onesnaževanja, računa pa tudi na prihranek pri porabi električne energije.

Novice Sindikat opozarja: »Tudi piloti so Luka Koper!«

04.02.2020

V Sindikatu žerjavistov pomorskih dejavnosti Luke Koper so prepričani, da sta dva zaposlena v zasebni družbi Piloti prejela obvestilo pred izredno odpovedjo samo zato, ker sta člana sindikata in ker lastnika pozivata k izboljšanju razmer v podjetju.

Novice Kako do menjave neprofitnega stanovanja? Težko!

03.02.2020

Tisti, ki imajo možnost ali si to lahko privoščijo v poznejših letih, svoje stanovanje v nadstropju pogosto zamenjajo s pritličnim. Najemniki neprofitnih stanovanj to možnost po zakonu sicer imajo, vendar nanjo čakajo več let. Takšna je izkušnja v Kopru.

Novice Od danes po ulicah koprskega mestnega jedra vozijo kurjerce

30.01.2020

Tri električne avtobuse lahko obiskovalci ali krajani uporabijo za lažji dostop do domov ali ustanov v središču Kopra. Občina je električne avtobuse kupila s pomočjo denarja iz Eko sklada in projekta MULTI-E, katerega vodilni partner je Petrol.

Novice V Ankaranu druga obravnava osnutka občinskega prostorskega načrta

30.01.2020

Po junijski razgrnitvi občinskega prostorskega načrta je občina Ankaran prejela 128 pripomb, glavnino so upoštevali in spremembe vnesli v osnutek, ki je na ogled na občinski spletni strani.

Novice Na delavnicah ni mesta za parcelne številke

29.01.2020

Koprska občina se je v primerjavi z drugimi pozno lotila priprave občinskega prostorskega načrta. Kljub temu želi pri tem slišati mnenja občanov. Zato je z društvom PINA pripravila šest delavnic.

Novice Potrditev zakona o davku na tonažo bi bila presenečenje

29.01.2020

Državni zbor bo danes ponovno glasoval o Zakonu o davku na tonažo. Ob prvem glasovanju bil zakon komajda potrjen, zdaj - po vetu državnega sveta - pa je treba zbrati najmanj 46 glasov za sprejetje. Davek na tonažo pozna 18 evropskih pomorskih držav. 

Novice Krajani ob trasi drugega tira lahko nepremičnine vključijo v monitoring

27.01.2020

Krajani Škofij, Dekanov in Črnega Kala, ki živijo v neposredni bližini gradbišč drugega tira, lahko oddajo zahteve za monitoring nepremičnin. Le če bodo vključeni vanj, bodo upravičeni do odškodnin. Prijave zbirajo krajevne skupnosti.

Novice Vrnitev Narodnega doma v Trstu se očitno seli s slepega tira

27.01.2020

V Trstu pričakujejo sekretarja na notranjem ministrstvu Achilleja Variatija. Vodil bo sejo odbora za slovensko manjšino, katere tema bo vrnitev stavbe slovenski skupnosti, kot predvideva zaščitni zakon iz leta 2001.

Novice Udeležba v programu ZORA: goriška zdravstvena regija vodilna, koprska na repu

23.01.2020

V zadnjih 17 letih, odkar v Sloveniji deluje preventivni presejalni program ZORA, se je pojavnost raka materničnega vratu več kot razpolovila. Preventivnih pregledov vsake tri leta se v povprečju udeležuje več kot 70 odstotkov žensk.

Novice "Mož, ki je videl preveč" na ogled v Trstu

23.01.2020

V Trstu se končuje 31. filmski festival, ki se je posvetil srednjeevropski produkciji. Poslastico bo prinesel zadnji festivalski dan, ko bo na sporedu dokumentarni film britanske javne radiotelevizije Mož, ki je videl preveč in govori o Borisu Pahorju.

Stran 14 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov