Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Glasba ZDA gredo po evropski poti – prihaja Pesem Amerike. Pa bo uspešna? "Odvisno od ponudbe in škandalov"

26.03.2022

Pred dnevi se je v ZDA začelo največje tamkajšnje glasbeno tekmovanje, zasnovano na evropski Evroviziji. Kar osem tednov trajajoči glasbeni dogodek, zasnovan podobno kot resničnostne oddaje, prihaja tudi na male zaslone TV Slovenija.

Ostre slovenske obsodbe napada Janša: "Ukrajincem moramo ponuditi perspektivo hitrega članstva v Evropski uniji"

24.02.2022

"Ruska federacija je zagrešila obsežno agresijo na demokratično, suvereno državo Ukrajino," je na popoldanski novinarski konferenci dejal premier Janez Janša in izrazil solidarnost z Ukrajinci. Pozval je tudi k hitremu članstvu v EU-ju.

Kaj bi moralo biti v ospredju kampanje? Za mlade ključna stanovanjska problematika, za starejše zdravstvo in pokojnine, za sindikate dialog

28.02.2022

Čeprav se volilna kampanja še ni začela, je vzdušje na političnem parketu že precej napeto. V zvezi društev upokojencev, ŠOS-u, zvezi svobodnih sindikatov in krovni organizaciji nevladnih organizacij so si enotni: upanja za vsebinsko kampanjo ni veliko.

Veliki finale EME 2022 Disko je navdušil Slovenijo. V Torino potujejo LPS!

19.02.2022

V velikem finalu EME 2022 je slavila zasedba LPS; peterica dijakov s Celjskega, ki se je na EMO uvrstila prek EME freš, izbora mladih izvajalcev. Slovenijo so prepričali z nalezljivo retroskladbo Disko. Na drugem mestu so izbor končali Batista Cadillac.

Slovenija "Vlade Janeza Janše so edine, ki se financiranja nevladnega sektorja lotevajo na partijski način"

17.02.2022

"Velik del socialnovarstvenih storitev leži na plečih nevladnega sektorja, tu so tisti, ki pokrivajo humanitarno polje, skoraj celotna kultura je v rokah različnih kulturnih društev. Šport je popolnoma nevladniški," našteva Goran Forbici (CNVOS).

Evropa Kraljica Elizabeta II.: umirjena avtoriteta sedi na prestolu že sedem turbulentnih desetletij

06.02.2022

Pred 70 leti je britanska kraljica Elizabeta II., ena najvplivnejših svetovnih voditeljev, kot 25-letno dekle 63. po vrsti sedla na britanski prestol. Monarhijo je vodila skozi desetletja velikih tehnoloških in družbenih sprememb in ostala njen simbol.

Popkultura Eslovenia - 25-letna manekenka, ki je ime (in zastavo) Slovenije približala milijonom Brazilcev

19.01.2022

Po zaslugi 25-letne manekenke in udeleženke brazilskega resničnostnega šova Big Brother je te dni beseda Slovenija (oz. Eslovenia) skupaj s slovensko zastavo ena bolj opaznih na družbenih omrežjih.

Naročeni lahko pridejo na termin UeNaročanje: za zdaj še preverjajo, ali je kdo brisal termine in dostopal do osebnih podatkov

11.01.2022

Zaradi varnostnih pomanjkljivosti je bilo e-naročanje na storitve upravnih enot po enem dnevu umaknjeno. Upravne enote so zdaj dobile podatke o naročenih terminih, skušali bodo znova vzpostaviti klicni center za naročanje, e-storitve pa za zdaj še ne.

Lupimo leto "Na dolgi rok in če želimo od turizma kaj zaslužiti, so zgolj domači turisti premalo!"

01.01.2022

"Težava slovenskega turizma ni le covid-19, temveč strukturni in sistemski problemi, ki so bili prisotni že pred pandemijo," po letu, ko se je slovenski turizem le počasi začel pobirati, opozarja strokovnjakinja Maja Uran Maravić.

Miss Slovenije na Miss sveta "Upam si trditi, da ima notranjost večji pomen in težo za končni rezultat kot pa sam fizični videz"

16.12.2021

Pozno zvečer se bo v Portoriku odvilo zadnje dejanje letošnjega izbora za mis sveta. Mlade ženske z vseh koncev sveta se na veliki dogodek pripravljajo že skoraj en mesec, Slovenijo pa bo na prireditvi zastopa 22-letna Ribničanka Maja Čolić.

Potopis izšel v knjigi Kje je Jan? Pretežno "ždi" doma. Za zdaj. "Ogromno sveta še čaka."

13.12.2021

"Ko sem videl, da so moji popotniški blogi popestrili ponedeljkovo jutro res velikemu številu ljudi, se mi je nekako porodila ideja, da bi te zapise združil v knjigo. Pa tudi, eno je splet, drugi pa je tiskan medij," ob izidu knjige razlaga Jan Konečnik.

Evropa Življenje kraljice Elizabete II.: od "zgolj" princese do ene najvplivnejših osebnosti modernega časa

08.09.2022

V 97. letu starosti je umrla monarhinja z enim najdaljših stažev v svetovni zgodovini, britanska kraljica Elizabeta II. Njeno življenje je bilo od 10. leta zapisano britanski monarhiji, ki ji je služila vse do zadnjega dne.

Stran 5 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov