Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Odmevi

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Novi koronavirus Poživitveni odmerek cepiva proti covidu "obnovi" covidno potrdilo tudi po preteku devetih mesecev

11.04.2022

Marsikdo v teh dneh razmišlja o cepljenju s poživitvenim odmerkom, pri čemer ga vodi predvsem skrb glede izteka evropskega covidnega potrdila. Na ministrstvu mirijo: tudi če mine več kot 270 dni, bo potrdilo spet veljalo, ko dobite poživitveni odmerek.

Ture avanture Države počasi sproščajo ukrepe. Kaj potrebujete, če se odpravljate na dopust?

13.04.2022

Številne države ob upadanju števila okužb z novim koronavirusom sproščajo ukrepe, a nekaj splošnih v večini držav še velja, določene države oz. območja pa imajo svoja pravila, zato je pred odhodom dobro preveriti, kakšna so.

.si praznuje 30 let domene .si – ko je Slovenija po osamosvojitvi dobila še svojo digitalno identiteto

30.03.2022

1. aprila bo minilo 30 let, odkar je bila uradno registrirana domena .si, najprej pa so nanjo prenesli tisto peščico domen, ki so bile predtem registrirane na .yu, torej na jugoslovanski domeni, ki so jo upravljali ravno v Ljubljani.

Moda Matea Benedetti v le treh dneh izdelala obleko za oskarjevsko rdečo preprogo

28.03.2022

Čeprav so trajnostne, biorazgradljive kreacije slovenske oblikovalke Matee Benedetti v Hollywoodu že precej znane, je zdaj dosegla nov pomemben mejnik: njena obleka se je namreč predstavila na oskarjevski rdeči preprogi.

Parlamentarne volitve 2022 "Zunanja politika je nadaljevanje notranje, kar je zadnji 2 leti zaradi polarizacije še bolj vidno"

06.04.2022

Slovenska zunanja politika se je zadnji dve leti pogosto vrtela okoli t. i. twitterdiplomacije predsednika vlade. Ne gre za pomanjkanje zunanjepolitične strategije, ampak za pomanjkanje volje in kreativnosti pri njenem izvajanju, meni Sabina Lange.

Glasba ZDA gredo po evropski poti – prihaja Pesem Amerike. Pa bo uspešna? "Odvisno od ponudbe in škandalov"

26.03.2022

Pred dnevi se je v ZDA začelo največje tamkajšnje glasbeno tekmovanje, zasnovano na evropski Evroviziji. Kar osem tednov trajajoči glasbeni dogodek, zasnovan podobno kot resničnostne oddaje, prihaja tudi na male zaslone TV Slovenija.

Ostre slovenske obsodbe napada Janša: "Ukrajincem moramo ponuditi perspektivo hitrega članstva v Evropski uniji"

24.02.2022

"Ruska federacija je zagrešila obsežno agresijo na demokratično, suvereno državo Ukrajino," je na popoldanski novinarski konferenci dejal premier Janez Janša in izrazil solidarnost z Ukrajinci. Pozval je tudi k hitremu članstvu v EU-ju.

Kaj bi moralo biti v ospredju kampanje? Za mlade ključna stanovanjska problematika, za starejše zdravstvo in pokojnine, za sindikate dialog

28.02.2022

Čeprav se volilna kampanja še ni začela, je vzdušje na političnem parketu že precej napeto. V zvezi društev upokojencev, ŠOS-u, zvezi svobodnih sindikatov in krovni organizaciji nevladnih organizacij so si enotni: upanja za vsebinsko kampanjo ni veliko.

Veliki finale EME 2022 Disko je navdušil Slovenijo. V Torino potujejo LPS!

19.02.2022

V velikem finalu EME 2022 je slavila zasedba LPS; peterica dijakov s Celjskega, ki se je na EMO uvrstila prek EME freš, izbora mladih izvajalcev. Slovenijo so prepričali z nalezljivo retroskladbo Disko. Na drugem mestu so izbor končali Batista Cadillac.

Slovenija "Vlade Janeza Janše so edine, ki se financiranja nevladnega sektorja lotevajo na partijski način"

17.02.2022

"Velik del socialnovarstvenih storitev leži na plečih nevladnega sektorja, tu so tisti, ki pokrivajo humanitarno polje, skoraj celotna kultura je v rokah različnih kulturnih društev. Šport je popolnoma nevladniški," našteva Goran Forbici (CNVOS).

Evropa Kraljica Elizabeta II.: umirjena avtoriteta sedi na prestolu že sedem turbulentnih desetletij

06.02.2022

Pred 70 leti je britanska kraljica Elizabeta II., ena najvplivnejših svetovnih voditeljev, kot 25-letno dekle 63. po vrsti sedla na britanski prestol. Monarhijo je vodila skozi desetletja velikih tehnoloških in družbenih sprememb in ostala njen simbol.

Popkultura Eslovenia - 25-letna manekenka, ki je ime (in zastavo) Slovenije približala milijonom Brazilcev

19.01.2022

Po zaslugi 25-letne manekenke in udeleženke brazilskega resničnostnega šova Big Brother je te dni beseda Slovenija (oz. Eslovenia) skupaj s slovensko zastavo ena bolj opaznih na družbenih omrežjih.

Stran 5 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov