Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Skoki Lanišek v Willingenu le za Granerudom, ki je nadaljeval zmagoviti pohod

04.02.2023

Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagal tretjič zapored. Po dveh slavjih na poletih na Kulmu je bil najboljši tudi v Willingenu, kjer se mu je najbolj približal slovenski skakalni as Anže Lanišek.

Liga NBA Dončić šele četrti košarkar s takšnim dosežkom v zadnjih 50 letih

31.01.2023

Luka Dončić je blestel ob zmagi Dallasa nad Detroitom (111:105). Samo 24 metov je potreboval za 53 točk. Iz igre je metal več kot 70-odstotno, za tri dobrih 45.

Košarka Poklon velikanu Olimpije z lepotno napako na parketu

30.01.2023

Cedevita Olimpija je z upokojitvijo legendarne številke deset počastila edinstvenega kapetana Dušana Hauptmana. Slavnostnega dneva, polnega čustev in nostalgičnih spominov, pa niso znali nadgraditi košarkarji, ki so bili brez moči proti Budućnosti.

Jan Vide Real razvija nov slovenski talent: "Dončić je v Madridu še vedno košarkarski bog"

25.01.2023

Luka Dončić je odprl vrata nadarjenim košarkarjem v Madrid, Realu pa dokazal, da Slovenija premore veliko talenta. Trenutno je najboljši strelec druge ekipe kraljevega kluba zelo obetavni Jan Vide, ki je za MMC dal prvi intervju za slovenske medije.

Poklon velikanu Hauptman: Čustva se hitro naberejo, sploh pa zdaj, ko sem ranljiv

26.01.2023

Zeleno-bela številka 10 je po njegovi zaslugi kultna. Dušan Hauptman, legendarni ostrostrelec in kapetan Olimpije, je kar 16 let nosil dres ljubljanskega kluba, ki bo zdaj njegovo številko dvignil pod strop Stožic.

Košarka Nedeljska igra zmajem kratila spanec, s popravo vtisa pa se je odvalil kamen

02.02.2023

"To ni dovolj za dres Olimpije," je bil kritičen v nedeljo kapetan Cedevite Olimpije Edo Murić. Tri dni po izjemno slabi predstavi proti Budućnosti so zmaji nekoliko popravili vtis z zmago nad beneškim Reyerjem.

Evropski pokal Golemac: S takšno postavo ne moremo igrati na dveh frontah

19.01.2023

Po že devetem porazu na 11 tekmah so si košarkarji Cedevite Olimpije sedem krogov pred koncem skupinskega dela priprli vrata v izločilne boje Evropskega pokala. Medtem zdravstvenim težavam v zmajevem gnezdu ni videti konca.

Saša Ciani Up slovenske košarke eden najboljših igralcev hrvaškega prvenstva

17.01.2023

Saša Ciani velja za izjemno obetavnega košarkarja. 19-letni Novogoričan, ki letos odlično igra za Cedevito Junior, sanja, da bi nekoč zaigral v Evroligi. Če bi mu to uspelo z Olimpijo, bi bilo pa sploh nekaj posebnega, pravi.

Liga ABA Cedevita Olimpija z dobro zadnjo četrtino podaljšala jadranski niz zmag

14.01.2023

Na prvi tekmi na domačem parketu v letu 2023 so košarkarji Cedevite Olimpije dosegli deveto zaporedno zmago v Ligi ABA. V 15. krogu so bili boljši s 102:88 boljši od Splita.

Skoki Slovenski kvartet po odličnih obetih pred prvo ekipno tekmo na koncu le četrti

14.01.2023

Čeprav so pričakovali stopničke oziroma celo boj za zmago, so bili Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek na prvi ekipni tekmi sezone četrti. V Zakopanah so zmagali Avstrijci pred Poljaki in Nemci.

Evropski pokal Ideja Jurice Golemca je bila, da Glas ostane pri Cedeviti Olimpiji

16.01.2023

V sredo morajo košarkarji Cedevite Olimpije, če želijo zadržati realne možnosti za napredovanje v Evropskem pokalu, nujno premagati Cluj. Proti romunski zasedbi bodo znova igrali brez Zorana Dragića, ki bo manjkal še dva tedna.

Evropski pokal S tako slabo obrambo zmaji na tej ravni ne morejo biti konkurenčni

12.01.2023

Drugo polovico rednega dela Evropskega pokala, v kateri naj bi izboljšali rezultat prvih devetih krogov in popravili vtis, so košarkarji Cedevite Olimpije odprli z zelo slabo predstavo na gostovanju v Bursi.

Stran 30 od 238
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov