Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka Luka Rupnik bo znova igral v Španiji

06.11.2022

Luka Rupnik se vrača v Španijo, kjer je slovenski organizator igre že preživel tri leta. Do konca sezone bo branil barve Burgosa.

Kvalifikacije za SP Nemčija proti Sloveniji v Kopru še dodatno oslabljena?

04.11.2022

Nemški košarkar Niels Giffey se bo prihodnji teden pridružil münchenskemu Bayernu, potem ko bo odkupil svojo pogodbo z Murcio, s tem pa je vprašljiv njegov nastop v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.

Kvalifikacije za SP Sekulić: Reprezentanca je prostovoljna. Nobenega ne moremo prisiliti.

08.11.2022

Pred košarkarsko reprezentanco sta zelo pomembni tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo, selektor Aleksander Sekulić pa ima močno oslabljeno zasedbo: "Tisti, ki bodo pustili srce in dušo za Slovenijo, so tukaj."

Košarka Golemac odšteva, kdaj bo lahko računal na vse igralce, ki jih je pripeljal

03.11.2022

"Ta ekipa bo videti takšna, kot hočemo, šele po novem letu," je po četrtem porazu v Evropskem pokalu dejal trener košarkarjev Cedevite Olimpije.

Skoki Slovenke v sezono vstopajo še močnejše kot lani

02.11.2022

Vrhunec prihajajoče sezone v smučarskih skokih bo seveda svetovno prvenstvo v Planici, kjer bo cilj slovenskih skakalk na vsaki tekmi medalja.

Skoki Hrgota ima jedro močnih štirih adutov, bolje pripravljen je tudi Domen Prevc

03.11.2022

Po eni najuspešnejših sezon v zgodovini slovenskih skokov je glavni trener Robert Hrgota optimističen tudi pred prihajajočo, v kateri bo vrhunec domače nordijsko svetovno prvenstvo v Planici.

Intervju Prevc: Ne padec v Ruki, bolj prelomno je bilo nezadovoljstvo z rezultati, ki so sledili

01.11.2022

Potem ko je kar nekaj časa iskal vrhunsko formo, je najboljši slovenski skakalec vseh časov Peter Prevc v drugi polovici minule zime nastopal odlično in (tudi v Planici) znova navduševal slovenske ljubitelje skakanja na smučeh.

Evropski pokal Cedevita Olimpija v nestrpnem pričakovanju premora in vrnitve poškodovanih

01.11.2022

Konec tedna so košarkarji Cedevite Olimpije prekinili niz štirih porazov, zdaj pa bodo skušali presenetiti na gostovanju v Benetkah, kjer bodo lovili prvo zmago v Evropskem pokalu.

Skoki "Če pridejo v Planico na trening tudi Skandinavci, pomeni, da imamo dobre pogoje"

27.10.2022

Prihodnji konec tedna se bo začela nova sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih. Trener slovenskih orlov Robert Hrgota je zadovoljen z razmerami za treninge, Zoran Zupančič pa verjame, da so njegove varovanke celo bolje pripravljene kot lani.

Košarka Sekulić v kvalifikacijah z novima pomočnikoma

27.10.2022

Košarkarska reprezentanca bo 11. in 14. novembra odigrala tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Proti Izraelu in Nemčiji bo imel selektor Aleksander Sekulić v štabu dva nova pomočnika – Luko Bassina in Dejana Mihevca.

Evropski pokal Golemac: Moti me, da ne igramo ekipne košarke

27.10.2022

"V tem trenutku nismo dovolj dobri, da bi lahko parirali ekipi, kot je Joventut," je bil odkrit trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac, potem ko so njegovi varovanci klonili četrtič zapored.

Cedevita Olimpija Zdravstvene težave in niz porazov, zdaj pa prihaja prvi favorit Evropskega pokala

26.10.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so z dvema porazoma začeli evropsko sezono. Nato so v Ligi ABA klonili še pred Budućnostjo, v 3. krogu Evropskega pokala pa bodo v sredo ob 19.30 gostili Joventut.

Stran 35 od 238
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov