Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Liga NBA LeBron James hvalil košarkarski IQ Luke Dončića

26.12.2022

Luka Dončić je z Dallasom drugo leto zapored igral na božični dan, kar predstavlja poseben privilegij v Ligi NBA. Tokrat je bilo srečanje sploh prestižno, saj se je pomeril z Lakersi z LeBronom Jamesom na čelu.

Evropski pokal Pred Cedevito Olimpijo devet tekem za popravo vtisa in potrditev napredovanja

10.01.2023

Z gostovanjem v Bursi (sreda ob 18.00) košarkarji Cedevite Olimpije začenjajo drugo polovico skupinskega dela Evropskega pokala, v kateri bodo skušali izboljšati sliko prvih devetih krogov in si izboriti mesto v izločilnih bojih.

Cedevita Olimpija Zmaga za dvig samozavesti in ohranjanje upanja na izločilne boje

22.12.2022

Košarkarji Cedevita Olimpije so prvo polovico skupinskega dela Evropskega pokala končali z le dvema zmagama v devetih krogih, a od tega so obe vpisali v zadnjih treh krogih.

Lionel Messi Argentinski "D10S" največji, ki je kadar koli igral nogomet

19.12.2022

"Maradona je večji kot Pele," je eden najbolj znanih napevov argentinskih navijačev. Za konec večne nogometne dileme je v Katarju poskrbel Argentinec. S številko 10. Lionel Messi.

Košarka Nesterović: Še vedno boli, da na EP-ju nismo izkoristili lažje poti do medalje

16.12.2022

Generalni sekretar Košarkarske zveze Rašo Nesterović je potegnil črto pod leto 2022, pogled pa je usmeril tudi v 2023, v katerem bosta vrhunca domače evropsko prvenstvo košarkaric in nastop košarkarjev na svetovnem prvenstvu.

Evropski pokal Mrk Cedevite Olimpije v končnici dvoboja z Brescio za že sedmi evropski poraz

14.12.2022

Po treh zmagah v nizu so morali košarkarji Cedevite Olimpije priznati premoč Brescii, ki je bila v 8. krogu Evropskega pokala boljša z 80:83. Zmaji so v tem tekmovanju klonili že sedmič.

Odličen začetek zime Lanišek: Najbolj pomembno je, da v skokih uživam

13.12.2022

"Želim samo vztrajati v tem ritmu in nadgrajevati svoje skoke," je po izvrstnem uvodu v zimo dejal Anže Lanišek, ki se ne obremenjuje z rezultati, ampak ostaja osredotočen na vsak skok posebej.

Cedevita Olimpija Za največjo zmago sezone odigrana najboljša tekma

12.12.2022

Po neprepričljivem uvodu v sezono so košarkarji Cedevite Olimpije zdaj povezali serijo treh zmag. Teden, v katerem so prvič slavili v Evropskem pokalu, so kronali s skalpom evroligaškega Partizana.

Evropski pokal Golemac že na ogrevanju videl, da bledi zmaji niso pravi

15.12.2022

V nedeljo so košarkarji Cedevite Olimpije, kot so dejali sami, odigrali najboljšo tekmo sezone in na kolena spravili Partizan. Tri dni pozneje so klonili pred Brescio, ko še zdaleč niso igrali na podobni ravni kot proti beograjskemu velikanu.

Skoki Kraft in Granerud skupaj na vrhu, Lanišek 0,3 točke za stopničkami

27.11.2022

Druga tekma v Ruki je okronala dva zmagovalca. Enako oceno sta prejela Avstrijec Stefan Kraft in Halvor Egner Granerud. Zmagovalec prve preizkušnje na Finskem Anže Lanišek je bil četrti.

Skoki Lanišek znova zablestel v Ruki: druga zmaga kariere z rekordom naprave

26.11.2022

Anže Lanišek je zmagal drugič v karieri. Slovenskemu skakalcu je znova uspelo v Ruki, kjer je bil najboljši že lani. V prvi seriji je s 149,0 m popravil rekord naprave Rukatunturi.

SP 2022 Najstnika blestita v vezni liniji Španije kot nekoč Xavi in Iniesta

24.11.2022

Španska reprezentanca je s svojo najvišjo zmago v zgodovini svetovnih prvenstev udarno odprla turnir v Katarju. Ob zmagi nad Kostariko s 7:0 sta navdušila najboljša mlada nogometaša zadnjih dveh let na svetu, Pedri in Gavi.

Stran 33 od 239
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov