Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Evropski pokal Golemac: Moti me, da ne igramo ekipne košarke

27.10.2022

"V tem trenutku nismo dovolj dobri, da bi lahko parirali ekipi, kot je Joventut," je bil odkrit trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac, potem ko so njegovi varovanci klonili četrtič zapored.

Cedevita Olimpija Zdravstvene težave in niz porazov, zdaj pa prihaja prvi favorit Evropskega pokala

26.10.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so z dvema porazoma začeli evropsko sezono. Nato so v Ligi ABA klonili še pred Budućnostjo, v 3. krogu Evropskega pokala pa bodo v sredo ob 19.30 gostili Joventut.

Evropski pokal "Ne poškodbe, ne covid, preprosto nismo opravili svojega dela"

20.10.2022

"Če tako mehko odpreš tekmo, ne moreš računati na zmago," je zelo slab prvi polčas na gostovanju v Cluju izpostavil trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac, potem ko so zmaji klonili tudi v 2. krogu Evropskega pokala.

Evropski pokal Zmaji v precej okrnjeni zasedbi na pot v Transilvanijo

18.10.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so se, potem ko so v nedeljo zaradi okužb s koronavirusom ostali brez derbija Lige ABA s Crveno zvezdo, odpotovali v Romunijo, kjer jih v sredo čaka dvoboj s Clujem (18.30).

NBA Legendarna sedmica slovite chicaške črede ima novega lastnika

18.10.2022

15. sezono v Ligi NBA bo Goran Dragić odigral med slovitimi Biki iz Chicaga, ki so preteklo začeli odlično, nato pa po seriji poškodb precej padli. Zdaj želijo graditi na predstavah lanskega uvoda in pokazati, da so sposobni narediti še korak naprej.

Liga NBA Nova pogodba nakazuje, da Denver vendarle računa na Čančarja

17.10.2022

Vlatko Čančar vstopa v svojo četrto sezono v Ligi NBA. Poleti je podaljšal pogodbo z Denverjem, ki ima zelo visoke cilje, slovenskega reprezentanta pa znova čaka boj za minute v močni konkurenci.

Liga ABA Zmaji morajo proti Zvezdi igrati bolj fizično, bolj agresivno in bolj intenzivno

14.10.2022

Pred košarkarji Cedevite Olimpije je največji izziv v sezoni do zdaj. V 3. krogu Lige ABA namreč v Stožice v nedeljo (17.00) prihaja Crvena zvezda, evroligaš, ki brani naslov v jadranskem tekmovanju.

Evropski pokal Golemca zmotilo prepogosto iskanje individualnih rešitev

13.10.2022

Bursasporju je drugič zapored uspelo v Stožicah onemogočiti igro Cedevite Olimpije (73:81). "Zaslužena zmaga gostov. Mi tokrat res nismo bili dobri," je po porazu dejal ljubljanski trener Jurica Golemac.

Košarka Dragić: Pred polnimi Stožicami je želja po zmagi še večja

12.10.2022

"Rehabilitacija gre po načrtu. Sem že začel teči. Vsak teden delamo neke teste, vedno bolj pa lahko že obremenjujem mišico," je dejal Zoran Dragić, ki okreva po poškodbi z evropskega prvenstva.

Evropski pokal Cedevita Olimpija začenja s starim znancem, s katerim ima nerazčiščene račune

11.10.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v petih dneh odigrali tekmi s kluboma, ki sta lani končala sezono v Evropskem pokalu oziroma Ligi ABA. V sredo prihaja v Stožice Bursaspor, v nedeljo pa Crvena zvezda.

Amar Alibegović Oče želel, da bi sin igral za Slovenijo, on pa ga je osrečil s prestopom v Olimpijo

05.10.2022

Legendarni Teoman Alibegović je upal, da bo kateri izmed treh sinov zaigral za slovensko reprezentanco. Želja se mu ni izpolnila, zato pa je Amar član Cedevite Olimpije, kar sam ni bil nikoli, čeprav je bil večkrat blizu prihoda v zmajevo gnezdo.

Rok Radović Posoja v Zagreb korak nazaj, da bo lahko v Ljubljani naredil dva naprej

01.10.2022

Cedevita Olimpija ima v letošnji zasedbi tri košarkarje generacije 2001. Dva sta hrvaška reprezentanta, tretji pa je Rok Radović, ki se je v zmajevo gnezdo vrnil, potem ko je kot posojeni igralec igral v Zagrebu.

Stran 36 od 239
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov