Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Evropski pokal S tako slabo obrambo zmaji na tej ravni ne morejo biti konkurenčni

12.01.2023

Drugo polovico rednega dela Evropskega pokala, v kateri naj bi izboljšali rezultat prvih devetih krogov in popravili vtis, so košarkarji Cedevite Olimpije odprli z zelo slabo predstavo na gostovanju v Bursi.

Novoletna turneja Lanišek počaščen, da je v "klubu" s Prevcem, Peterko in Žonto

07.01.2023

Po Petru Prevcu, ki mu je uspelo dvakrat, Petru Žonti in Primožu Peterki je Anže Lanišek postal četrti slovenski skakalec s stopničkami v skupnem seštevku prestižne novoletne turneje.

Novoletna turneja Trije skakalni kralji na prvem vrhuncu zime razred zase

06.01.2023

Anže Lanišek, Halvor Egner Granerud in Dawid Kubacki so bili na 71. novoletni turneji korak pred konkurenco. Na prvih treh mestih so končali v razvrstitvi prvega vrhunca sezone, prav tako so prvi trije v svetovnem pokalu.

Novoletna turneja Hrgota: Uvrstitev med tri na turneji predstavlja prestiž

06.01.2023

Če je bila edina črna pika lanske zime novoletna turneja, so letos slovenski skakalci že na prestižnem tekmovanju odlično opravili svoje delo. Anže Lanišek je poskrbel za prve slovenske stopničke v seštevku turneje po sedmih letih.

Liga ABA Lešić zgrešil trojko za zmago nad Cedevito Olimpijo

05.01.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so kljub slabi predstavi v Čačku podaljšali uspešen niz v Ligi ABA. V 14. krogu, s čimer se je začela druga polovica rednega dela, so Borac ugnali s 76:74 in vpisali osmo zaporedno zmago.

Liga ABA Cedevita Olimpija iz Partizana pripeljala Gregorja Glasa in ga posodila v Mornar

04.01.2023

Slovenski košarkar Gregor Glas je novi košarkar Cedevite Olimpije. 21-letni branilec v zmajevo gnezdo prihaja iz beograjskega Partizana. Do konca sezone bo sicer posojen v Bar k Mornarju.

Liga ABA Mini turnejo v Srbiji Cedevita Olimpija začela z zmago nad Mego

02.01.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so novo leto začeli s sedmo zaporedno zmago v Ligi ABA. V 13. krogu so bili v beograjski Hali sportova Ranko Žeravica s 96:82 boljši od Mege.

Novoletna turneja Tokrat Granerud malo močnejši, a Lanišek verjame, da bo že na Bergislu drugače

01.01.2023

Z drugim mestom na prestižni tekmi na prvi dan novega leta v Garmisch-Partenkirchnu se je Anže Lanišek vrnil v igro za stopničke na novoletni turneji, kjer je v najboljšem položaju Halvor Egner Granerud.

Košarka Golemac potegnil črto pod leto 2022, prihod nove okrepitve ni izključen

29.12.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so koledarsko leto končali z nizom šestih zmag v Ligi ABA, kjer so s potekom sezone do zdaj lahko zadovoljni, več težav pa imajo v Evropskem pokalu.

60 točk Luke Dončića Zgodovino pišejo le največji: "V Dallasu bodo morali postaviti še en spomenik"

28.12.2022

Še nikoli ni noben evropski košarkar v Ligi NBA dal 60 točk. Še nikoli ni nobenemu v najmočnejši ligi na svetu uspelo doseči trojnega dvojčka s 60 točkami in več kot 20 skoki. Luka Dončić je spremenil zgodovino.

Liga ABA Zmaji leto 2022 sklenili s šesto zaporedno jadransko zmago

27.12.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so za konec leta 2022 v Tivoliju gostili Mornar. Črnogorsko zasedbo so Ljubljančani v 12. krogu Lige ABA zanesljivo ugnali s 100:79.

Novoletna turneja Lanišek ob Kubackem glavni favorit lova na zlatega orla

27.12.2022

Po šestih letih slovenska reprezentanca v smučarskih skokih na prestižno novoletno turnejo znova prihaja z vročim adutom za skupno zmago, saj je Anže Lanišek letos v izjemni formi.

Stran 32 od 239
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov