Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka "Evropska" kriza Cedevite Olimpije: zmaji tudi po peti tekmi še brez zmage

22.11.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so v Evropskem pokalu še brez zmage. V 5. krogu je v Stožicah slavil novinec v tekmovanju Prometej, ki je bil boljši s 94:89.

SP 2022 Superman osrečil Ekvador, Katarci niso bili kos pritisku velike odgovornosti in pričakovanj

20.11.2022

Enner Valencia je bil junak uvodnega dejanja 22. svetovnega prvenstva. V prvem polčasu je trikrat zatresel mrežo Katarja, dva gola sta bila regularna za zmago Ekvadorja z 2:0.

Liga ABA Po prebujenju v drugem polčasu Cedevita Olimpija slavila v Laktaših

19.11.2022

Košarkarji Cedevite Olimpije so na prvi tekmi po premoru za reprezentančne kvalifikacije zmagali. Le devet jih je bilo v kadru v Laktaših, kjer so bili v 7. krogu Lige ABA s 85:74 boljši od Igokee.

Intervju Erjavec: Igranje na SP-ju Luka Dončić potrdil minuto po zmagi nad Nemčijo

19.11.2022

"Z ekipo, v kateri igra Luka Dončić, ne moreš meriti na povprečje. Preprosto moraš iti na medaljo. To je edino pravilno," je v intervjuju za MMC dejal predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec.

Victor Wembanyama Blokira kot Gobert, zadeva pa kot Durant

18.11.2022

Čeprav še ne igra v Ligi NBA in čeprav ne igra več v Evroligi, je košarkarska senzacija Victor Wembanyama eden izmed igralcev, ki je trenutno deležen največje pozornosti. Brez dvoma prvo ime naslednjega nabora.

Košarka Zmaji upajo, da bo Ulm prelomnica za rezultatski vzpon v slogu lanske sezone

07.12.2022

Jurica Golemac je priznal, da so po šestih porazih v Evropskem pokalu pri Cedeviti Olimpiji čutili pritisk. Po slavju nad Ulmom so zmaji lažje zadihali in zdaj z optimizmom zrejo v prihajajoče izzive.

Urban Klavžar Kljub nehvaležni vlogi je najstnik pokazal pogum in pravi značaj

16.11.2022

V preteklem kvalifikacijskem oknu, v katerem je Slovenija potrdila nastop na svetovnem prvenstvu, je selektor Aleksander Sekulić v oslabljenem moštvu kar nekaj priložnosti namenil tudi mladim košarkarjem. Zelo dobro jo je izkoristil Urban Klavžar.

Košarka Murić: Na prvenstvu bomo dokazali, da spadamo v sam vrh svetovne košarke

15.11.2022

"Zelo smo veseli. Zadnje svetovno prvenstvo smo gledali po televiziji, zdaj pa smo se nanj uvrstili, nanj pa Slovenija tudi spada," je bil po zmagah nad Nemčijo in Izraelom zadovoljen kapetan reprezentance Edo Murić.

Kvalifikacije Slovenija gre naprej: Košarkarji četrtič na svetovnem prvenstvu

14.11.2022

Slovenski košarkarji so petkovo zmago v Izraelu nadgradili v Kopru, kjer so bili z 81:75 boljši od Nemčije, s tem pa so si dve tekmi pred koncem kvalifikacij že zagotovili nastop na svetovnem prvenstvu.

SP v košarki Z zmago v Tel Avivu opravljenega veliko dela, toda to še ni končano

13.11.2022

Slovenski košarkarji si v ponedeljek, ko bodo ob 18.00 v Kopru gostili Nemčijo, že lahko zagotovijo nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo prihodnje leto na Filipinih, Indoneziji in Japonskem.

Kvalifikacije Zdesetkana, a zelo borbena Slovenija si je na široko odprla vrata SP-ja

11.11.2022

Slovenski košarkarji so v Tel Avivu dosegli veliko kvalifikacijsko zmago. Močno oslabljeni so s 75:62 premagali Izrael, glavnega tekmeca v boju za nastop na svetovnem prvenstvu, ki se mu je vrsta Aleksandra Sekulića povsem približala.

Kvalifikacije za SP Izrael proti Sloveniji tudi z Maccabijevimi močmi

10.11.2022

Slovenski košarkarji bodo v petek ob 13.00 v Tel Avivu odigrali izjemno pomembno tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Izraelu, ki je glavni tekmec v boju za tretje mesto v skupini J.

Stran 34 od 239
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov