Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Najbolj brane

Tedna restavracij se je udeležilo več kot 50 tisoč gostov

Končal se je eden najbolj množičnih Tednov restavracij doslej. V stotih gostilnah je bilo v desetih dneh najbolj okusnega tedna v letu - ki zato traja deset dni - več kot 50 tisoč gostov.

Foto: Svež uvod v ljubljanski teden mode

Začel se je najdaljši ljubljanski teden mode doslej, ki je na novi lokaciji navdušil s prvim sklopom modnih revij, napovedal smernice za prihajajočo sezono in gostom postregel s svežim modnim navdihom.

1

Hrustljava pita s kislim zeljem

Sestavine: 5 listov vlečenega testa, 700 g kislega zelja, 2 pora, 1 korenček, 1 steblo zelene, lovorov list, oljčno olje, sol, poper, 1 jajce, 3 dl mineralne vode.

Dve tretjini samozavestnih voznikov ne bi opravili vozniškega izpita

Če bi bila vožnja na t. i. Drajv simulatorju varne vožnje pogoj za pridobitev vozniškega izpita, dva od treh voznikov preizkusa ne bi opravila.

16

Hyundai se bo učil vozniškega sloga

Hyundai Motor Group razvija pametni tempomat, ki se uči na podlagi voznikovih voznih vzorcev in mu prilagodi delovanje.

Kroketi iz krompirja in jurčkov

Sestavine: 80 dag krompirja, 20 dag jurčkov, 3 drobna jajca, 3 ali 4 žemlje, svež majaron, 2 dag masla, olje za cvrenje, sol, poper.

Prvi množični dizelski mercedes

Leta 1948 je Zahodno Nemčijo zajel val podražitev, ki je zaradi nižje cene dizelskega goriva odprl možnosti do tedaj manj privlačnim avtomobilom z dizelskimi motorji.

9

Čokoladne jedi, pijače in velika čokoladna slika Ljubljane

Letošnji čokoladni sejem Čokoljana poleg pestre ponudbe čokolade v različnih okusih in oblikah ponuja tudi pester spremljevalni program, v okviru katerega nastaja tudi velika čokoladna slika Ljubljane.

4

Audi R8 competition za izbrance

Ameriški oddelek Audija (Audi of America) bo na avtosalonu v Los Angelesu premierno pokazal zmogljivo različico modela R8 competition.

8

Slovenca okoli sveta: Dlje kot potujeva, bolj se nama zdi, da živimo v najboljših razmerah

Kot v vsaki državi je tudi v naši Sloveniji prostor za izboljšave, a dlje kot potujeva, bolj se nama zdi, da živimo v najboljših razmerah.

67

Video: V svetu ovčjih strižcev, "wool classerjev" in "wool handlerjev"

Dnevi, ki sva jih preživela s Kellyjino in Rayevo ekipo na ovčji farmi, so hitro minevali, midva pa sva izkoristila prav vsak trenutek, da sva pobegnila iz kuhinje v hlev, kjer sva opravila nekaj intervjujev s člani ekipe in izvedela vse o njihovem delu.

2

Direktor lažje upraviči zmogljiv električni avto kot avto z velikim klasičnim motorjem

Prodajna statistika prestižnih avtomobilov razkriva, da so najprestižnejše limuzine, pravimo jim tudi admiralske ladje, v težavah. Vse bolj jih izpodrivajo športni terenci in tudi kupejevsko oblikovane limuzine, kmalu pa tudi električne limuzine.

2

Marinirana pesa s čebulo

Sestavine: 3 gomolji rdeče pese, 3 srednje velike čebule, 1 jedilna žlica olivnega olja, 1 jedilna žlica balzamičnega kisa, 1 čajna žlička soli, 1 čajna žlička rjavega sladkorja, 1 čajna žlička ...

Blisky: Edini slovenski viski - in to vrhunski

Kmetija pr' Zink v Čabračah nad Poljansko dolino je edini slovenski proizvajalec viskija. Blisky, kot je dal Miha Primožič ime svoji žgani pijači, pobira priznanje za priznanjem, postopek zaščite za ...

14

Drzna hiša na Jasni - kot bi med gorami stala že od vekomaj

Počitniška hiša v turističnem naselju Jasna je izjemna ne le zaradi čudovitega razgleda, ki se ponuja iz vsakega kotička hiše, temveč tudi zaradi svoje kompozicije, umeščenosti v teren in ...

24

Vse oči avtomobilskih navdušencev so uprte v Frankfurt

V Frankfurtu se je z novinarskimi dnevi začel 68. mednarodni avtomobilski salon – IAA 2019, na katerem si bodo lahko obiskovalci med 12. in 22. septembrom ogledali novosti iz sveta avtomobilizma in spremljajočih dejavnosti.

1

Škotski Hebridi, prvinska otoška lepota

Na Hebridih se zdi, da se je čas ustavil. Jutranji časopisi prispejo popoldne, ob nedeljah je vse zaprto, pogosto na teh škotskih otokih sploh ne boste opazili znaka civilizacije.

11

Leto dni na poti in še nimava dovolj

Eno leto je že minilo, odkar sva se najprej v Celju poslovila od mojih, nato v Berlinu še od Johannesovih staršev in sedla na vlak, ki naju je peljal do letališča v Frankfurtu.

7

Ford bo prihodnje leto tudi v Evropi začel testirati avtonomna vozila

Ford je čez lužo pred kratkim potrojil število testnih avtonomnih hibridnih mondeov, ki so tam znani pod imenom fusion. Zdaj pa se pripravlja na testiranje samovozečih avtomobilov tudi v Evropi.

13

Prvi peugeot s trištevilčno oznako

Peugeot je leta 1929 predstavil model 201, prvi peugeot, ki so ga označili s trištevilčno oznako z ničlo v sredini.