Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

EP v rokometu 2014 - Arhiv

Po košarkarski Francozi še do rokometne evropske krone

Danski rokometaši so po hudem porazu v finalu lanskega svetovnega prvenstva (35:19) v nedeljo izgubili še en veliki finale - na EP-ju so bili Francozi boljši z 32:41.

Hrvati niso vzdržali danskega pritiska

Finalistki evropskega rokometnega prvenstva na Danskem sta domača reprezentanca in Francija. Prva je z 29:27 izločila Hrvaško, druga pa s 30:27 Španijo.

Hrvaška s pol moči do ruskega skalpa, zdaj na nož s Poljaki

Rokometaši Hrvaške so na evropskem prvenstvu na Danskem gladko, s 33:25, premagali Rusijo in tako ostali v boju za polfinale.

Nova francoska lekcija hrvaškim rokometašem

Francoski rokometaši na evropskem prvenstvu na Danskem ostajajo neporaženi, potem ko so v nedeljskem derbiju s 27:25 premagali Hrvaško.

Danski "dinamit" raztrgal svetovne prvake

Na evropskem rokometnem prvenstvu na Danskem se je začel drugi del. V derbiju dneva je gostiteljica Danska, branilka naslova, z 31:28 premagala svetovne prvake Špance.

Hrvati naprej brez poraza; Srbi in Črnogorci domov

Hrvaški rokometaši so na evropskem prvenstvu na Danskem zmagali še tretjič, potem ko so v Köbenhavnu s 25:24 ugnali do tega kroga še neporaženo Švedsko.

Lazarov junak Makedonije, Španija ostaja brez poraza

Španska rokometna reprezentanca na evropskem prvenstvu ostaja brez poraza. Svetovni prvaki so v tretjem krogu s 33:28 premagali Islandijo.

Druga zmaga Hrvatov, prvi poraz Srbov

Hrvaški rokometaši so na evropskem prvenstvu na Danskem še drugič zmagali, potem ko so s 27:22 ugnali Črnogorce. Rusija je bila boljša od Srbije (27:25).

Makedonci na krilih Lazarova do remija

Tretji dan evropskega prvenstva v rokometu na Danskem je Makedonija remizirala s Češko (24:24), Madžarska pa z Islandijo (27:27).

Hrvati in Francozi zanesljivo, Srbi pa stežka do prvih točk

Na evropskem rokometnem prvenstvu na Danskem so se začeli tudi boji v predtekmovalnih skupinah C in D. Srbi so bili z 20:19 boljši od Poljakov.

Za uvod EP-ja Avstrija kar za 10 zadetkov premagala Čehe

Na Danskem se je začelo evropsko prvenstvo v rokometu za moške. Prvi dan so zmagale Avstrija, Danska, Španija in Islandija.

Danska vabi na veliko rokometno zabavo

V nedeljo se na Danskem začenja 11. evropsko prvenstvo v rokometu, po letu 1998 drugo brez Slovenije, ki jo je junija lani v odločilni tekmi s 35:33 premagala Belorusija.

Denič: Poraz gre na moj račun. A ni nobena katastrofa.

Tudi slovenski rokometaši so spoznali, kako kratka je v športu pot od zvezd do trnja. Januarja so igrali polfinale svetovnega prvenstva, le nekaj mesecev pozneje pa so po porazu z Belorusijo ostali ...

Čarapenka, Puhovski in druščina Sloveniji zaprli vrata EP-ja

Slovenski rokometni reprezentanci se ni uspelo desetič uvrstiti na evropsko prvenstvo. Pot na Dansko jim je z zmago v Stožicah preprečila izbrana vrsta Belorusije (33:35).

Denič si proti Belorusiji želi še boljše predstave

Slovenske rokometaše v nedeljo čaka odločilna tekma za preboj na evropsko prvenstvo. V Stožicah morajo premagati Belorusijo.

Video: Slovenski rokometaši gladko opravili z Romuni

Slovenski rokometaši so v Bukarešti dobili kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo. Z 31:22 so brez večjih težav odpravili reprezentanco Romunije.