Glasbenica je začasno prestavila tudi spektakel v Las Vegasu. Foto: Reuters
Glasbenica je začasno prestavila tudi spektakel v Las Vegasu. Foto: Reuters

Njen 66-letni oče Jamie je namreč pred kratkim resno zbolel, zato mu želi pomagati pri okrevanju. "Ne vem, kje naj začnem, ker mi je težko govoriti o tem," je zapisala zvezdnica. "Svojega najnovejšega šova Domination za zdaj še ne bom predstavila."

"Svojo energijo in fokus bi rada usmerila na skrb za družino," ob tem pa je dodala, da ima z očetom zelo poseben odnos. "Družini želim v tem času stati ob strani, kot so oni vedno meni."

Njen oče je zbolel pred dvema mesecema, ko je utrpel razpoko črevesja, zaradi česar je po besedah zvezdnice "skoraj umrl". En mesec je preživel v bolnišnici, zdaj pa v družinskem krogu okreva doma, še poroča BBC. "Zelo hvaležni smo, da je resno situacijo preživel, a še vedno ga čaka zelo dolga pot do popolnega okrevanja."

Spearsova se je v objavi na družbenem omrežju Instagram oboževalcem opravičila, ker ne bo nastopala. Njen glasbeno-plesni spektakel Domination v Las Vegasu bi se namreč moral začeti s 13. februarjem. "Zaradi vsega tega se mi lomi srce, a pomembno je, da na prvo mesto postavljam svojo družino."